Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzené vepřové koleno v plastu

Od: renda* odpovědí: 3 změna:
Koupil jsem si v Albertu upečené vepřové koleno. V návodu pro přípravu je uvedeno, že pro přípravu v troubě, se má ponechat foliový obal a péci to v něm.
Jakou to má výhodu, oproti pečení v rozbaleném stavu? Připadá mi dost nechutné péci plast.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ten plast je tzv. pečicí a to koleno není pečené. ale předpečené! Výhodou je, že se při pečení nevysuší.

liska5
hodnocení

2x

Asi to bude něco podobného. Však tam bude návod. Co já vím, existuje /průsvitná jako igelit/ pečící folie, do které dáte osolené kuře, na koncích toho rukávce zavážete přiloženými drátky, píchnete pár otvorů špendlíkem kvůli páře a dáte péct do trouby. Pak se obal na nahoře rozstřihne... Maso se nevysuší, nespálí, je šťavnatější...

hodnocení

0x

Proč upečené koleno ještě jednou péci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]