Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč muži nemluví upřímně?

Od: andrea* odpovědí: 43 změna:

Proč muži říkají "miluji tě, " když tím myslí

"Chci se s tebou jednou vyspat a pak už tě nechci nikdy vidět."

Proč nedokáží mluvit na rovinu?

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

15x

Ženy by při vyřčení správného smyslu věty neunesly (ani v jiných případech- větách) tíhu pravdy bez zbytečných emocí.

makak
hodnocení

12x
Je to asi něco jako když žena na otázku "Co se děje?" odpoví "NIC!"
Přesňeeeeee!*smich*

hodnocení

11x

*smich*Tak teď si dejte ruku na srdce, kdyby Vám nějaký muž řekl "hele, mám chuť se tebou jenom vyspat, ale s ničím dál nepočítej", tak jak byste reagovala? Asi by dostal facku a měl by po srandě. Tak se nedivte, že to raději neřekne. Ale zase na druhou stranu je to na Vás, holt se musíte naučit rozpoznávat jak to ten dotyčný myslí. Co třeba s ním hned do té postele nevlézt, když budete delší dobu odolávat, tak to čekání ty "nadržené" rychle přejde, a máte po starostech. ;)

hodnocení

9x
Tuším, že podobné "překlady" ženami vyslovených vět, by dokázal dát dohromady i každý muž.

hodnocení

5x
Vy ženy mužům dost jasně dáváte nelibou reakcí najevo, co chcete a co nechcete slyšet. Od prvního rande až po letité manželství. Dodnes si před manželkou musím v některých tématech které se týkají jí, dávat sakra pozor na pusu, pokud nechci dva dny tichou domácnost. Počínaje takovou blbostí, jako že nesmím říct: "Ta polívka je dnes málo slaná." A když už mi to náhodou neopatrností ujede, tak to musím okamžitě zachraňovat: "To je dobře, sůl není zdravá a každý si to takto může dosolit podle chuti. Je výborná, taková jemná." Často si při těchto tanečcích vzpomenu na ten starý ČB seriál Taková normální rodinka. :)
Další věcí je, že v tom okamžiku touhy, kdy to říká, vás třeba skutečně miluje. ;)

olinl
hodnocení

4x

*smich* asi jak který muž..

mate59
hodnocení

3x

Protože jsou z Marsu a ženy z Venuše.

hodnocení

3x
Protože pak pozná její pravou tvář..Mnohé ženy také zdaleka neumějí a některé nechtějí mluvit upřímně!

hodnocení

3x

Protože vyhledáváte nesprávné muže.

hodnocení

2x

Neznám psychologii podrobně, ale oni jí v tom momentě opravdu milují. Po tom už asi nikoliv.

hodnocení

1x

Asi,jak který chlap.

Když chlap řekne "Miluji Tě" tak to tak myslí.A ano,chlap touží s ženou,kterou miluje "se vyspat"... mít intimní zážitky a sex.

To je pochopitelné. Ale po určité době může dojít ve vztahu k rozchodu.To se stává.A není to nic příjemného.

tol
hodnocení

1x

1. Protože ženy nechtějí slyšet pravdu.

2. Ženy nechtějí, aby muž komunikoval s ženou přímo tj. explicitně

3. Ženy nemají schopnost pravdu unést.

hodnocení

1x

Já bych dotaz otočil. Proč ženy nemluví upřímně?

Ženy kolikrát nejsou upřímné jedna k druhé třeba v práci v ženském kolektivu.

Takové ty intriky a naschvály je výsada žen. Můži jsou k sobě upřímní ve větším procentu a maximálně si pak dají přes hubu a zapomenou an to. Ženy mají sloní paměť a jsou mnohdy léta zahořklé.

yperit
hodnocení

1x
Suzy
Vy předpokládáte, že všechny ženy jsou jako vy. Ale naštěstí nejsou.
Když má holka v mládí "pestrej a zábavnej život" tak později je z ní skvělá manželka, protože už si užila a teď má zájem mít perfektní rodinu.
Ale když má holka třeba jen jednoho partnera, tak až jí bude asi tak 40,tak začne panikařit, že jí utíká mládí a stěžovat si, že si nic neužila a obvykle tu rodinu zničí.
Je známá věc, že z divokejch holek jsou ty nejlepší manželky.

hodnocení

0x

Protože je to "jiný druh", kterému se mozek přestěhuje do rozkroku :-D

p23®
hodnocení

0x

Pokud se žena vyspí s mužem ihned, tak ať se nediví.

falcan
hodnocení

Protože mají zkušemosti se špatnými ženami. Kámoš byl na stáži v Norsku a tam muži se ženami takhle mluví, když si k nim například přisednou v baru! Dokonce byl svědkem toho, jak holka po sexu na jednu, noc, na které se v baru předem spolu dohodli, klukovi poděkovala za to, jak jí to pěkně udělal! Záleží zkrátka na tom, jakým směrem se v té, které zemi emancipace ubírá. Někde je to o přístupu k sexu a někde je to (např. u nás) o přístupu k dobře placeným místům ve firmách!

Ale abych všem příslušnicím něžného pohlaví nekřivdil. Myslím, že i u nás už se objevují holky, které snesou přímočarou pravdu! Ale zatím je jich jako šafránu.

Kluk, který by to u nás zkusil by nejspíše dopadl jako Dustin Hoffman. Stáhněte si film "Tootsie," tam o tom jedna holka mluvila, že by takového chlapa chtěla. Dustin Hoffman to slyšel a tak to na ní takhle zkusil. A ona s ním pěkně zametla!

Ženy už jsou takové. Něco jiného říkají a něco jiného chtějí.

*sok* Proč odpovídáte na vlastní otázku a to navíc pod jiným nickem?

Jak je vidět, ani Vy neumíte "mluvit na rovinu".

petrovic

Taky Ty mas dost *smich*

Třeba je to její chlap na stejný Ip adrese

metaxa... na stejným PC

metaxa,

Třeba je to více chlapů a žen na stejný Ip adrese?

falcan
hodnocení

magdon

K tomuhle starému křápu má u nás ve firmě přístup nejméně 15 lidí. Protože jsme se o téhle otázce dost hádali, tak ji kolegyně zveřejnila. Protože s mojí "geniální" odpovědí nikdo jiný nesouhlasil, což se mi stává pořád, tak jsem ji taky přes stejný terminál zveřejnil, protože jsem od někoho očekával třeba i souhlas! Nemohl jsem přece tušit, že se najde někdo tak šíleně paranoidní aby testoval IP kód. Kdybych to věděl, použil bych soukromý počítač! Ta otázka byla zajímavá a rozdílné odpovědi mužů a žen by mohly být inspirující. Mimochodem tuhle odpověď píšu z toho samého, abych vám ušetřil práci. Škoda, že jste tu otázku tak zničil.

falcan - Nejedná se o paranoiu a zjistit to mi žádnou práci nedalo. Tady systém kontroluje IP adresy automaticky. Veškeré tazatelovy příspěvky mají pod nickem modré kolečko s otazníkem. Podle toho každý na první pohled pozná, když si někdo odpovídá sám. Tahle poradna má svá pravidla (určitě jste je četl ;)) a udržuje si slušnou úroveň díky takovýmto opatřením.

hodnocení

0x
Pars pro toto?

adnuk
hodnocení

0x

Andrea Falcan(ova) asi nezna vztahovou psychologii :) Ony to zenske maji zadrazovane v mozku, ruzne ty slepici komplexy a jine. Napriklad to musite udelat tak, aby se ta holka necitila jako dev..., kdyz ji chcete dostat do postele na 1 nebo druhem rande. A neni to vubec zadny problem, popravde se mbou sla az asi na 2 vyjimky (kdy jsem jim dal kopacky ja) kazda na prvnim rande do postele. Nekdy to skoncilo az na 6 let nekdy i na 10 :)

To je cely vedni obor, ta vztahova psychologie, ale psst. Asi neni moc zahodno aby holky vedely, jak to funguje :)

Ony by rady tradicni randeni, tedy restaurace, sex az na 3 rande apod. nesmysly, ale takhle fakt dnes ne.

hodnocení

0x

Jéžišmarjá, kam jsme to pokročili, sex na třetím rande? To jako fakt? Třikrát kluka uvidím, a už s ním vlezu do postele? No já už se nedivím, že to jde se vztahy "do kopru". Takže v dnešní době chlap o ženu nijak neusiluje. Jdou na kafe a šup do pelechu. To by mne teda vůbec nebavilo, to bych se cítila jako nějaká opice, věčně připravená posloužit. A uvědomují si ti chlapi, co tohle vyžadují a přijde jim to normální, že takovou opotřebovanou holku jinými, si pak vezmou za ženu? To jim to nevadí, že když je pro ně tohle normální, že si ta žena po každém styku nemůže strčit pohlavní orgán do pračky a vyprat ho, nebo vyměnit použitou vagínu za nový kus? Tak na jednu stranu chlapi chtějí, aby se holky nechovaly s prominutím jako děvky, a nejraději by se chtěli oženit s pannou, a na druhou stranu jim není po chuti, když s nima nevleze do postele už po druhém setkání. A to ještě s jasným vědomím toho, že to je jenom kvůli tomu, aby si ten dotyčný pán přišel momentálně na své a druhý den, že už by chtěl stejně jinou. Jděte do háje, a doufám, že takových holek a žen moc není. A jestli se mýlím, tak vám to chlapům patří, že se pak oženíte už s "opotřebovanou" a tím sexem unavenou ženskou, která vám pak po svatbě už doma "nedá", a tím vám vrátí to nehezké zacházení, které si musela prožít před tím, než se některý z vás "chytí do pasti". Přemýšlejte chlapi trochu!

Dostupna a ucinna antikoncepcia je dovod, preco samotne zeny nerobia drahoty. Ucel chodenia spolu, zasnub a svatby bol prave v prevencii mnozstva slobodnych matiek, ktore by rodina musela doma zivit.

Suzy asi se hodně mýlíte -nejsme všichni stejní zrovna tak jako ženy nesjou všechny stejné. Jsou tací muži co na 1. či 2. rande už chtějí styk, stejně tak jsou ženy co chtějí totéž-na prvním či druhém setkání si za...kat !

Diesel, ono je to stejně. Ta otázka nebyla myšlená vážně. Jak už je tady v poslední době zvykem, tak sem zase někdo jen tak hodil otázku, a odpovědi ho už nezajímají. Ještě štěstí, že už se mezi sebou kvůli takovým lidem nehádáme. :)

rrt

Suzymon, já vám naprosto rozumím a také s vámi souhlasím, ale vy máte nějakou praxi ve vztahovém oboru, ale pokud je vám 70 let cca, tak těžko můžete radit a hodnotit v tomto oboru o 40 let mladším.

Ono je to tak, že i dnešní ženy řekněme 25-35 let věku, by sice většinově chtěli klasické randění, tedy spolu nejdříve chodit... naprosto v drtivé menšině si řeknou o ten sex na prvním rande ženské, to je tzv. slepičí komplex.

No jo ale, má to jeden problém, v dnešní době je pravděpodobné že tyto ženy už dávno měli s někým sex na prvním rande! A teď si vem to je pozice chlapa, který tohle dobře ví a rozhodně nemá ani chuť ani čas se s tou ženou kamarádit a hrát si na dobyvatele.

Takže výsledek je, když ta žena si bude hrát na nedostupnou, pravděpodobně přijde o skutečného chlapa, protože chodit s ni na klasická rande (restaurace, divadlo, kino) v dnešní době, bude leda tak nějaký beta chudáček, který pak pravděpodobně skončí ve friend zóně právě proto, jak se zachoval (no protože nebyl moc akční)! HLAVA XXII !

Ono není dobrý na ženskou skočit hnedka na prvním rande, jak jak ona si vás testuje, tak vy si musíte otestovat jí. To se asi nedá tady takhle po písmenkách vysvětlovat, případně o tom diskutovat s někým, kdo má omezenou sadu vlastních zkušenosti, navíc zminulého století.

No však říkám, že dneska je všechno jinak, ale lepší to asi nebude. A asi moc vadit nebude, že jsem poradila špatně, ona mne ta slečna stejně neposlechne. ;) Ale když to tak všechno čtu, a vidím to kolem sebe, tak jsem fakt ráda, že jsem zažila jinou dobu. :) Ale nemyslete si, i tenkrát byli takoví kluci. To byste koukal!

A teď koukám, že jsem přehlédla, že si ta osoba sama odpovídá jako chlap. A pak má člověka bavit s někým debatovat a radit, když tady radu nikdo nepotřebuje, jen se chce vykecat. Ale ani v tom nevidím nic špatného, akorát nechápu, proč ti lidé lžou. *nene*

hodnocení

0x

Tohle se přece nedá takhle napsat. Řekla bych, že takových o kterých píšete, je menšina.

barin
Draga
Ale já jsem náhodou ten film s Hofmanem viděl. Tam je holka, která říká, že by se chtěla vyspat s chldpem, kterej by si o to řekl rovnou. Tak to na ní hned zkusil a ona mu chrstla pití do ksichtu. Takže jich asi hude dost.
Nemůžu vystát ty , kteří se vydávají za vícero osob ...

Barin

Ale tady nejde přece o film. Tady je to ze života a já osobně nemohu říct, že by tohle chování bylo pravidlem.

07.06.23 20:16

mario

?

barin
Draga
Ale tohle je pořád dokola. Ten scénárista si to přece nevycucal z prstu. Předpokládám, že se mu to v mládí stalo i v osobním životě a když o mnoho let později psal ten film, tak si na to vzpomněl a udělal z toho scénu do filmu.
Pokud ty ženský nejsou úplně blbý, tak přece od začátku vědí, o co tady jde!Co by asi tak chlap mohl po mladý holce chtít? Průměrní chlapi chtějí jen dvě věci.Prachy a sex. A protože mladý holky prachy nemají,tak logicky musí jít o to druhé. Tak proč teda dělají, že nevědí o co jde a chlapi musí ztrácet čas chozením do kina, na večeři a blábolením o zamilovanosti? Proč se nemůže jít přimo k věci? Vždyť už jsou oba dospělí. Proč by ten chlap jinak utrácel pět stovek za večeři a další tři stovky za taxíka,kdyby mu nešlo o tohle? Takže pokud to není úplná blbka,tak té holce je to naprosto jasné už od prvního oslovení, už od první vteřiny, kdy si všimne, jak se na její prsa nebo její zadek ten určitej chlap dívá. Ženské myšlení v tomhle nedává smysl.

barin

Ano, souhlas pokud píšeš o situaci, kdy balí chlap ve středním věku či jiném věku mladší holku. Taktéž záleží kde na ni narazí. Ano, souhlasím že tací chlapi se najdou a jee jich dost. Jen konstatuji, že tací nejsou všichni.

Ale je možné že na to koukám z mého pohledu, já jsem na venek dosti nedostupná a ani mi nějaké tyhle kecy nic neříkají.Za svůj život jich slyším hromadu, takže z toho na zadek fakt nesedám, jde to mimo mě. Takže je možné, že takové řeči na někoho fungují. Je i možné že ty holky ti i samy špatně pochopí, vyhodnotí, nevím.

barin
Draga
Přesně tak. Vážená "Dragon Lady," úplně s vámi v tomto souhlasím. Je skvělé, když rozhovor vede ke smysluplnému výsledku!
Proč muži nemluví upřímně?

makk
hodnocení

0x

Protože na to žena obvykle skočí. Ani ženy nemluví upřímně, ale zase v jiných situacích Třeba: "Ty máš nový boty" odpověď: "né, ty už mám dlouho". Princip je stejný, ví že takhle jí to projde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]