Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení

Od: janasr odpovědí: 1 změna:
Prosím o radu jak vstávat že země po Tep kolenních kloubů.
Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám v rodině fyzioterapeuta a rehabilitační. Občas jsem spadla a vstát ze země? To je peklo. Dostalo se mi rady od obou: Musíš na všechny 4 a pak vstaneš. Jinak nevstaneš. Vůbec žádným způsobem. A to mám funglovku kýčle. *alene* Obávám se, že bez kleku a opory rukou, jako výchozí pozici, ze země nevstanete. Vůbec! *zed* Nevyžádaná rada: klíče k sousedům a mobil stále u sebe. Mi tohle zachránilo život.

doplněno 09.04.23 07:32:

Ještě se musím zmínit o vstávání z nízkého sedu. Dají se koupit nástavce pod nožky na gauč a křeslo. Tím se zvedne sezení. A také nástavec na mísu, aby se nevstávalo z nízkého. Ortoped napíše poukaz na něho. *plac*Vymknout Tep při vstávání, to je něco strašného. Ve špitále jsem viděla. Děs! Nutná reoperace. A také posilovat břišní svaly a také svaly zadku je nutnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]