Nejste přihlášen/a.
Chci dělat takovou, co se bude jíst samotná, bez brambor, jako slaný koláč. Pokaždé ji vyrobím trochu jinou, ale chci nějakou výraznější změnu. Sousedka mi dala tipy s drůbežími jatýrky na cibulce, s kousky červené kapie, nebo se sýrem. Tu poslední variantu asi né. To už bude něco úplně jiného. Přinesla jsem si hodně medvědího česneku, kopřiv i petržele. V těch receptech na internetu s tím zelenýn nějak moc šetří. Základ dodržím, tedy vejce, housky navlhlé v mléce, sekané uzené a muškátový oříšek. Zeleň zatím nevím, v jakém dám poměru. dali byste jí hodně? Máte nějaký neotřelý nápad? ...
Zdravím, já jsem ji letos "ovoněla" vývarem z toho uzeného. Kromě mléka jsem zalila i 2 sběračkami vychladlého vývaru, ze kterého jsem odebrala ztuhlý tuk. Ze zeleného jsem letos dala jen medvědí česnek, a dávám hodně, tak 2 pořádné hrsti. Toto jsem měla na nádivku z 6 housek a 6 vajec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.