Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je jen slušný? Vysmívá se? Nebo

Od: terezkam odpovědí: 6 změna:
může mít zájem?
Jde o jednoho muže. Chápu, že mu do hlavy nevidíte. Ale už mě jeho chování dost zaráží.
Měla jsem dva vztahy, ale nikdy se žádný muž takto nechoval. Dá se říct, že intuice mi pracuje, ale u něj prostě nevím.
Známe se půl roku. Je to prakticky kolega, ale ne z kanceláře. Už od začátku jsem si všimla, že když třeba procházím kolem jeho kanceláře ( někam jdu ) a on s někým debatuje, tak se na mě dívá. Tomu jsem nevěnovala pozornost, vlastně jsem ji nevěnovala, ani jemu. Ale... Pak začal s otevíráním dveří, pořád jsem to přisuzovala tomu, že je ,jen, slušně vychovaný. Nikdy jsme spolu pořádně nemluvili a to je pro mě hlavní. Žádná komunikace = nezájem. Párkrát se stalo, že když jsem s někým mluvila, tak mi odpověděl za něj (nevěděla jsem, že stojí za mnou), naopak, ale pak mi přijde, že mu i vadí, že dýchám stejný vzduch (chtěla jsem něco pracovního a nebyl zrovna příjemný. Přitom zezacatku chodil spíš on za mnou skrz pracovní věci a vždy mi vyhověl.)
Párkrát se stalo, že mi popřál dobrou chuť. Že se usmál. Že se na mě dívá, ale kolikrat i uhne pohledem, a nebo naopak o mě okem nezavádí. Párkrát se stalo, že jsme se někde v rámci práce potkali a on se tak divně uchichtl. A já na něj pak koukám jak bulík...
Nevím. Nechápu. nerozumím. A jen cítím dusno a nervozitu. A uznávám, že se k němu chovat s odstupem a vystupováním ledové královny.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Chová se k Vám jen slušně, nic jiného za tím nehledejte. Zájem o Vás nemá a evidentně je mu jedno, že si držíte odstup a tváříte se jako ledová královna. Holt ho zřejmě přitahují docela jiné ženy. Možná si to dusno kolem sebe vytváříte jen Vy sama.

ben®
hodnocení

3x
Dobry den, on zajem nema, coz Vam prijde divne pri Vasi namyslenosti a jste z toho nervozni az k uzoufani. Zkratka, tento pan se Vam zrejme ubrani, nepodlehne a ani kdyz popisete cely internet, tak se to nezmeni. Zdravim!

ute
hodnocení

0x

bulík je mladý vůl, a vůl je vykastrovaný samec skotu... takže jste právě řekla, že koukáte jak mladý vykastrovaný samec? Tak o takovou ledovou královnu jistě zájem neprojeví.

liska5
hodnocení

0x

Možná jste zajímavá, ale pro něj moc komplikovaná, tak se do nějakého dvoření nehrne. Jestli nejste pohodová, příjemná a laskavá, tak nečekejte změnu.

hodnocení

0x

No,já nevymáchaná huba bych se ho zeptal voco vlastně go.*smich* Proč dělá tohle a ondy zase tohle,nic to nestojí a budeš vědět jak to vlastně je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]