Nejste přihlášen/a.
Všechno je naprosto lhostejné. Když si dovnitř vezmete houbu nebo metličky, prokrvíte kůži a pot z pórů vytlačí nedobroty. Já jsem, prohřátá vlítla pod sprchu, spláchnout to. A až pak do ledové vody. Poprvé a pak už přímo do vody. Musela jsem 3x se zahřát a 3x zchladit. Méně bylo málo, více mě už hodně zničilo. Každý to máme jinak. Po delší době saunování přijdete na to, co je příjemné a co unavuje.
Moje maminka byla recepční v sauně a tak jsem chodila mnoho let. Velice mi dělala dobře. Na tělo i duši. Všimněte si, že když se sejdou lidé, kteří si přišli odpočinout a ne za zábavou, je ticho, hlava naprosto vypne. Tohle umí jen při koukání do ohně nebo na hladinu vody. Žádné myšlenky, jen prázdno, báječný klid. Mám pocit, že tak vypadá restart u pc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.