Nejste přihlášen/a.
nebo -li respektive prospívá kromě lněného semínka, ovesných vloček, pšeničných otrub a melasy?
Rybí tuk.
Konopný a taky rakytníkový olej.
doplněno 23.11.09 21:55:Tady je toho více: cestaprirody.cz/...
Kromě rybího mám doma oba a rakytníkový je matroš, povedlo se mi jej rozbít a mám skvrnu na botě co sní? Je to sportovní obuv semišová zkoušela jsem houbičkou na skvrny z Lidlu a nic spíš šla dolů barva.
Díky
Velmi dobrý je přípravek z lékarny-Biosil plus, je to na vlasy, nehty, kůži a opravdu to funguje, není to drahé...doporučila mi to kdysi doktorka...Jednou do roka to zhruba 3 měsíce beru, a je to na vlasech opravdu znát, je v tom zinek, biotin, křemík, kys.pantothenová.Zkuste uvidíte..Jinak kližka, sulc, to co je dobré na klouby, je dobré i na vlasy...
Malvinko a zbyde v žalůdku taky místečko na něco normálního?
:DNež všechny ty vitamíny a zrní?
Já?
No to je jasné.
A jako zákusek zrní a zapijeme rakytníkovým olejem.Jakou má vůbec chuť?
Mě lékařka řekla,že nejméně 3 měsíce,šla jsem tam, že mi padaly vlasy po létě, už to beru třetí rok, vždy tak od září do listopadu, a pomáhá mi to, tak nevím...beru ještě selen, zinek, jod-to kvůli štítné žláze, a to vždy když beru biosil vypouštím, konzultovala jsem to s endokrinologem.
Šťítnice je ok. Zinek a selen zkusím doplnit.
Děkuji všemíkům
doplněno 24.11.09 20:17:a křemík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.