Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vyživuje vlasy vnitřně

Od: malvinka* odpovědí: 11 změna:

nebo -li respektive prospívá kromě lněného semínka, ovesných vloček, pšeničných otrub a melasy?*pusa*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x

Rybí tuk:-P.

doplněno 23.11.09 21:52:

Konopný a taky rakytníkový olej.

doplněno 23.11.09 21:55:

*uf*Tady je toho více: cestaprirody.cz/...

malvinka*
hodnocení

Kromě rybího mám doma oba a rakytníkový je matroš, povedlo se mi jej rozbít a mám skvrnu na botě co sní? Je to sportovní obuv semišová zkoušela jsem houbičkou na skvrny z Lidlu a nic spíš šla dolů barva.

Díky

papene*

Pozor ten rybí jsou kapsle!

Žádná tekutina.To by byla mňamka br*blee*.

doplněno 24.11.09 11:16:

Je to jasné.*stop*Žádná lékárna, ale řeznictví*smich*

amlim*
hodnocení

2x

Pokud nejste vegetariánka : kližka,tlačenka,sulc. Z přírody - agar.

hodnocení

2x

Velmi dobrý je přípravek z lékarny-Biosil plus, je to na vlasy, nehty, kůži a opravdu to funguje, není to drahé...doporučila mi to kdysi doktorka...Jednou do roka to zhruba 3 měsíce beru, a je to na vlasech opravdu znát, je v tom zinek, biotin, křemík, kys.pantothenová.Zkuste uvidíte..Jinak kližka, sulc, to co je dobré na klouby, je dobré i na vlasy...

papene*
Je to pravda? "Biosil plus funguje jenom se smí užívat měsíc a pak měsíc přestat protože má moc vitamínů"
doplněno 24.11.09 20:52:

Malvinko a zbyde v žalůdku taky místečko na něco normálního?:-P

:DNež všechny ty vitamíny a zrní?*smich*

doplněno 24.11.09 21:37:

Já?

No to je jasné.*placni*

A jako zákusek zrní a zapijeme rakytníkovým olejem.Jakou má vůbec chuť?*blee*

Mě lékařka řekla,že nejméně 3 měsíce,šla jsem tam, že mi padaly vlasy po létě, už to beru třetí rok, vždy tak od září do listopadu, a pomáhá mi to, tak nevím...beru ještě selen, zinek, jod-to kvůli štítné žláze, a to vždy když beru biosil vypouštím, konzultovala jsem to s endokrinologem.

malvinka*
hodnocení

Šťítnice je ok. Zinek a selen zkusím doplnit. *slunce*

Děkuji všemíkům

doplněno 24.11.09 20:17:

a křemík

malvinka*
hodnocení

Udělám řeznictví, vím o jednom kde mají 100 pro čerstvé výrobky. Budeš mi dělat sparing partnera?*placni*

doplněno 24.11.09 21:13:

Pro papene

pepyk93*
hodnocení

0x

Olivový olej...;)

xoxoxo
hodnocení

0x

Na vlasy doporucuji Biotin 5 mg denne, multivitamin s mineraly a pak nejake sampony s B komplexem,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]