Nejste přihlášen/a.
Obvykle se na lécích uvádí 1měsíc, protože až od tohoto věku lze přípravek testovat na dětech. Je to jen legislativa.
Na novorozenecké koliky vám poradím Laktobacílky baby. Mají je v každé lékárně, cena velmi dobrá a hlavně fungují a fungují hned. Mám je vyzkoušené na svých synech. Staršímu jsem je dala ve 14 dnech věku, druhý den po podání již neplakal. Mladšímu jsem je přimíchala do mleziva rovnou v porodnici a ten nebrečel kvůli bříšku nikdy. Doporučení přímo tohoto výrobku byla nejcennější rada, co jsem na předporodních kurzech dostala. Je to už 12 let a já chodím do podnikové prodejny nakupovat pořád.
Podání je jednoduché, obsah sáčku se rozmíchá s trochou mateřského mléka či převařené vody a dá miminku do pusinky. Na lžičce nebo třeba jen omočit prst nechat ho cumlat. Miminko se osídlí laktobacily a koliky ustanou velice rychle. Není ani třeba je podávat dlouho, stačilo první měsíc a pak už jsem nedávala. Vážně není třeba, aby miminko trpělo a s ním i rodiče. Škoda jen, že probiotika pro novorozence nedoporučují už sami gynekologové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.