Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké sportovní boty

Od: sportovec odpovědí: 4 změna:
Čau, koupil jsem si sportovní boty, ale bohužel mají jiné velikostní číslování, než moje předchozí boty, a jsou mi velké. Dočetl jsem se, že mi můžou pomoct vložky, ale nevím, které a kde je zakoupit. Pomohli byste mi s tím prosím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Sportovní boty musí sedět.
Neblbněte s vložkami a kupte správnou velikost.
Ovšem to byste jako sportovec měl vědět.

hodnocení

1x
Na zničení nohy při sportu ideální. Sportovní boty musí být přesné. Vložky nedoporučuji. Jestliže jsou v lhůtě vrácení do 30 dnů.muzete je vrátit a vyměnit za jiné.

hodnocení

1x

Hodně chodím a tak dbám na opravdu pohodlné boty. Nesmějí tlačit, ale ani kloktat. Musejí Vám prostě sedět. Žádné vložky a jiné vycpávky a vychytávky nepomohou. Jsou to jen vyhozené peníze.

Boty si kupuji opravdu jen v obchodě. Žádné zásilky! Boty mají totiž různý tvar, šířku, materiál, zpracování...a bez vyzkoušení nemá cenu kupovat. Obout, projít se po prodejně. Pokud jste si je nechal zaslat, vrátit je a požadovat menší. Možná by stačilo o půl čísla, možná o číslo. Proto je to vyzkoušení.

Pokud jste v nich nechodil někde venku a máte od nich účtenku, dohodněte si výměnu. Jaga.

hodnocení

0x

Určitě jste je koupil, bez zkoušení, v nějakém e-obchodě. Jednoduchá pomoc. Vraťte je přes doravní službu, která vám je přivezla a chtějte výměnu. Bojíte se? najděte si jejich stránky a zavolejte tam, případně napište, mívají na stránkách možnost okamžité odpovědi. Netrapte se s vložkami. Lze to, zvláště, když jste nevyhodil přepravní obaly, kde jesou veškeré informace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]