Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit růst vlasů?

Od: nicky odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, holky máte nějaké rady na rychle dlouhé vlasy? Kadeřnice mi střihla vlasy trošku víc než jsem chtěla a moc mi to nesluší. Budu ráda za návrhy šampónu, balzámu, masek nebo i babské rady. Vlasy mám spíše mastné. Slyšela jsem že pomáhá masáž hlavy, prý to prokrvuje pokožku. Díky
doplněno 09.03.23 09:45: A nemáte někdo zkušenost s domácí rýžovou vodou? Jestli to opravdu funguje? Nastříkat na pokožku hlavy a za pár hodin vymýt

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neurychlíte to nijak. Je to dáno geneticky. Taky mám zrovna ustřihlé vlasy víc, no, nějak to vydržím, tak do května to bude v pořádku.

okolik

Rakytník regeneruje játra a urychluje růst vlasů.

fena

Ať ti paní mistrová půjčí paruku, když to zvrzla. Máš na to záruku.

hodnocení

1x

Je to bez záruky, ale kdysi jsem polykal tobolky "želatina+" (ze zcela jiného důvodu) a vlasy mi rostly o poznání rychleji.

liska5
hodnocení

0x

Moc to nezrychlíte, rostou centimetr za měsíc, v teplých měsících trochu rychleji. Na prokrvení pokožky hlavy je kofeinový šampon. Na kvalitní zdravé vlasy je potřeba dostatek minerálů ve stravě? Fe, Mg a Zn, i křemík. Ty první tři jsou bohatě obsažené v melase, v tom pendrekovém sirupu ze zdravé výživy- lžíci denně. Jinak jsou v ořechách, cereáliích, klíčcích, luštěninách a zelenině. Na mastící se vlasy berte vitamín B2 /nejvíc v droždí, nezmraženém mase, suš.mléce/. Ubírají ho tělu antikoncepce a antibiotika. A nebo užívat B- komplex. Nebrat dlouhodobě. Maximálně měsíc a na nějaký čas pauza. Jinak někdy pomůže fešná čelenka.

hodnocení

0x

Já mám vyzkoušený Selzink. Selen + zinek. Vlasy rostou viditelně rychleji a také se hodně zpevní a rostou rychleji nehty. V drogerii a kapku dražší v lékárně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]