Prosím o radu co dělat. Za 3 hodiny se mám sejít s mužem, na setkání se těšíme několik týdnů. Jenže já jsem teď dostala menstruaci. Mám ji nepravidelnou. Nevím co mám dělat, schůzka je především kvůli sexu. Jsme domluveni, on za chvíli vyraží z domova a jede poměrně daleko ke mě. Menstruace je na začátku, zatím jemné špinění, ale prostě je to nevhodné. Nechci rušit schůzku, ale je mi trapné mu tuto novinu oznámit na místě činu. Jak byste se zachovali? Mám dělat, že nic? A pak to prostě říct až během toho? Moc se neznáme, jedná se o 3.schůzku. Třeba na to nebude reagovat špatně. Jsem opravdu zoufalá. Děkuji za rady.
Vzhledem k faktu, že jde teprve o 3. schůzku, bych se rozhodně sexu při menses vyvarovala. I kdyby použil kondom. Tuto praktiku si můžou dovolit jen stálí partneři. Přečtěte si o něco o potencionální infekci včetně přenosu pohlav. chorob. Koneckonců už je stejně pozdě, ale jde o vaše zdraví.
Sex nie je len o zasune, ked postupi osahavanie do pokrocilej fazy, tak zacnite s oralom s kratkym komentarom, ze dolne ihrisko ma technicku prestavku kvoli malovaniu.
S tím nic neuděláte máte pusu, buď mu to tak bude stačit, nebo bude chtít styk pres menstruaci.Rozhodne mu to předem oznante nejste jediná komu se to stává.
řekněte mu pravdu, bud mu to vadit bude, nebo nebude, případně si to vynahradíte nějak jinak - orálním sexem, případně zkuste anální sex, možná pak budete pro něj ještě víc přitažlivější, když mu dovolíte něco, co každá žena nedovolí, takže ve výsledku to bude dobré.
Vlézt do prvního sexshopu a žádat houbičku na sex při menstruaci. doplněno 07.03.23 17:12: A nebo přiznat barvu, nechat rozhodnutí na něm a nabídnout kvalitní orál, většina mužů by se za orál neurazila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.