Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pečení jitrnic aby nepraskly

Od: hanys® odpovědí: 10 změna:

Zdravim,nemáte někdo návod jak je péct?

 

 

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

6x
Velmi nízký plamen.
Pozvolna.

 

pelmel
hodnocení

6x
Dělám do nich tři, čtyři dírky párátkem, aby pára mohla ven. Nikdy neprasknou.

 

mnd®
hodnocení

4x

Ano propíchnout.Dělám to tak u všech vakuovaných potravin a pohoda.

 

hodnocení

4x

I já zdravím...pečení nebo opékání?

Já je nejprve nechám z chladničky dojít do pokojové teploty, pak pomalu opeču na sádle na pánvi,

kterou lze dát do trouby.

Když mají barvu, strčím do trouby jen prohřát na požadovanou teplotu +-80 stupňů.

 

hodnocení

1x
avatar babkazov

Já je píchám vidličkou a vpichy kousek od sebe. Tak jsme to dělávali doma a tak to dělám i já. Jsem na mrtvici, když mi v troubě jelítko praskne a obhodí celou troubu. A raději méně °C. 170-180°C. Nebo pánev přikrýt takovým tím sítkem. Jelítko na stropě, to není fajn.

 

hodnocení

Díky za rady,zítra zkusím to párátko.

 

hodnocení

0x
Mně vždy prasknou, ale to vůbec nevadí, mám ráda, když výtečnou zlehka, je to dobré.

 

hodnocení

Párátko funguje.*zdravi*

Tak dobrou chuť*palec2*

 

hodnocení

0x
avatar atrama

Propíchám ne párátkem, ale větší jehlou na několika místech.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pečená jitrnice

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]