Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat, když mi eshop nechce poslat peníze za vrácené zboží

Od: janajana odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, kam se obrátit když nemohu dostat z eshopu svoje peníze zpět? zboží jsem vrátila dle jejich podmínek na základě kódu, který mi poslali. Od té doby mrtvý brouk, nereagují na maily, dopisy, volání, natož aby vrátili peníze. Jde o téměř 3000,- a 7 týdnů. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cabelguy
hodnocení

3x
Dobrý den.Pokud se stále nedaří získat odpověď nebo vyřešení situace, můžete se obrátit na příslušnou obchodní inspekci nebo spotřebitelskou organizaci, které vám mohou pomoci s řešením sporu. Pokud jste platbu provedla platební kartou, můžete také kontaktovat svou banku a požádat o vrácení platby z důvodu nesplnění smlouvy ze strany eshopu. V každém případě si uchovávejte všechny důležité doklady a korespondenci s eshopem, které mohou být důležité při řešení sporu.

hodnocení

3x

7 týdnů? Chyba, to chtělo jednat dřív. Zkuste dotaz na infolince ČOI. Nejrychlejší způsob by asi byl obrátit se na nějakou advokátní/vymahačskou firmu, která se zabývá vymáháním pohledávek, akorát si nechávají tučný podíl z vymožené částky (ale nevím, jestli 3000 pro ně bude zajímavý kšeft).

hodnocení

1x

Měla jsem stejný problém. Na zprávy nikdo nereagoval, tel. č. odpojené, ČOI nereagovala, nakonec jsem našla jejich stránky na Fb, asi po 2 měsících, a vyřešilo se to rychle. Ale komunikovali pouze přes Fb, což na svých stránkách neuváděli. Tolok pro případ, že byste to měla podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]