Dobrý večer, Zítra budu připravovat jablečný koláč. primainspirace.cz/... Nejsem moc velká kuchařinka, tak mám pro nekoho asi trapny dotaz. Receptu se píše"V samostatné misce si vyšleháme vajíčka s cukrem do pěny"Jaký cukr se tím myslí? Moučka a nebo krystal? Děkuji moc za reakce.
Dobrý den, pokud nejste zrovna kuchařinka, tak viz odkaz to máte i s videem (má to být krupice, moučka nikoliv). A jsou to (patrně) jen bílky a nikoliv vajíčka. Zdravím!
Plno rádců už odpovědělo. Na Váš dotaz odpovídám: Ani moučka, ani krystal. Používám cukr krupici. Je jemnější než krystal, hrubší, než moučka. Dobře se zapracuje do těsta i do bílků, dobře se vyšlehá. Poslední dobou už jiný cukr, než krupici, nepoužívám. Jaga.
Koláč dle Vašeho receptu vyzkoušený nemám, ale jestli chcete opravdu chuťově výtečný jabl. koláč, zvolte příště tento. Místo vanilk. aroma dávám vanilkový cukr a jablek min. 3 - 4 ks. Každému velice chutnal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.