Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sugar daddy

Od: tynka odpovědí: 12 změna:
Ahoj. Nemate nekdo vlastni zkusenost s tim, jak si najit “sugar daddyho”? Tedy starsiho muze, ktery shani spolecnost a vymenou te slecne posila penize, vse ji plati atd? Vsimla jsem si, ze existuji nejake takove seznamky, kde se asi najit da. Ale nechci se tam verejne registrovat, aby videli lidi, ze tam jsem a mam tam fotku.
Diky za rady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tafa
hodnocení

10x
Pokud bys ho opravdu hledala, tak by tě seznamka nezastavila, můžeš se vyfotit třeba ve škrabošce. Seznamky jsou asi největší jistota.
Sugarbaby ale není kdejaká holka od vedle, zpravidla sugardadies požadují, aby ta žena byla krásná, vzdělaná, měla přehled a uměla třeba i několik světových jazyků - máš tyto a jiné kvality? Muž se ti postará o zevnějšek, ale pokud jsi blbá a hledáš to jenom jako zdroj peněz, tak asi smůla.

hodnocení

4x

Nevím, zda se to nedá nazvat i zlatokopkou, či lepší ku...vou. Protože slečna je jako pijavice přisátá na muže, ke kterému nic necítí a žje z něho peněz. Takže láska v tom nebude, spíš plná šrajtofle.

Byla by mě za toto hanba. Nejste asi ještě tak špatná, když se stydíte, že by lidé viděli Vaši fotku v této nabídce. Zamyslete se nad sebou. Každé holce se nechce makat u pásu, to chápu, ale takhle žít by se mi příčilo. A jednou, až by Vás ohlodal zub času a už byste bohaté pány nemohla reprezentovat, stejně u té práce skončíte.

Jinak musíte být krásná, štíhlá, upravená, chytrá, umět se velice dobře chovat, slušně stolovat...je toho dost. A myslím si, že časem u té k...y byste skončila stejně. On Vás platí a chce za své peníze něco víc, než Vás jen ukázat ve společnosti. Jaga.

krtek6

samozřejmě, že je to kur*a...ale dneska je to takhle moderní a je to jakási omluva, kterou si to ty mladé kompenzují

Když dnešní holki nic neumí, tak holt jsou jen těmi ku*vami.

hodnocení

2x

Ak ste pekna, nebude problem, len budete musiet vselico prehltnut :) Nepredstavujte si to tak, ze sa na dedka budete maximalne usmievat a on do vas investuje mesacne tisice. Budete to musiet odrobit, na styroch, na chrbte a pod

kmet
hodnocení

1x

Nechte se zaměstnat jako osobní bankéřka, budete vědět jak na tom kdo je finančně, jaké má zájmy, kam cestuje atd, ale hlavně kdy se rozvedl s kým se stýká a jestli vás fyzicky úplně neodpuzuje. Jistější a rychlejší je ale onlyfans.

hodnocení

1x

Můžeš se snažit s kamarádkou někoho zaujmout na golfu,v drahé restauraci,na dostihách.Ale šance najít tam toho ,koho hledáš je malá.Jistota jsou ty speciální seznamky.Ale bojíš se,že tě někdo může poznat na seznamce,kde bohatí muži hledají mladinké holky na chlubení a povyražení.Ale může tě to dohnat i v budoucnosti,až budeš mít manžela a děti.Nikdy nevíš,kdo na koho v budoucnosti narazí.A když se za tebe budou vlastní děti stydět,tak to bude horší,než když tě pozná stejně smýšlející kámoška,protože jiné holky na takové seznamky nechodí.

co
01.03.23 23:56
hodnocení

0x
Gábina?

etana*
hodnocení

0x

No jo, Týnko, něco chceš a současně nechceš. Takhle to nefunguje. Leda že bys podílala uslintaným dědkům své použité spodní prádlo, to bys je ani nemusela vidět, ani kouřit atd. Obávám se ale, že z toho tolik peněz nekápne...

dylin
hodnocení

0x
To budeš mít těžký... Od dob Me Too a seriálu liga mužské spravedlnosti si snad už 99% chlapů na takové brigádnice dává pozor :-D Budoucnost mužské nadrženosti se pomalu, ale jistě přesouvá do silikonových androidek.
doplněno 02.03.23 09:42: ... ještě jsem zapomněl na Terezu Vlčkovou z Idnes. To je pro chlapa největší varování, proč nemít s žádnou ženou cokoliv. :-D ani společné obědy v závodní jídelně.

hodnocení

0x

Ty bláho! Musela jsem si "doplnit vzdělání"a najít na netu o jakou rozhoďnožku se vlastně jedná *zmateny*

zijuspesne.cz/...

Každopádně to chce @tynka silný žaludek, uvědomit si, že nic není "zadarmo", já bych to tedy nedala..

sugardeny

Jeste tam chybi SugarDeny.

To je tlusta prasni.. co su.. s cernochama a pak jde na potrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]