Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpaží zapáchá

Od: jjjjj odpovědí: 9 změna:
Mám problém, podpaží mi nehorázně zapáchá, jsem žena a dost mi to vadí. I přes to že se Holím, používám deodoranty, umývám tak nic nezabírá. Dřív jsem tento problem nevnímala natolik, zda se mi to že se to objevilo až nedávno.
Je mi 20 :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

8x
Každý večer antb.mýdlem umýt, důkladně. Za 3 dny budete mít pokoj. Pravděpodobně používáte pouze sprchové gely a přemnožily se vám v podpaží bakterie, které vytvářejí zápach a přes den přebijí postupně i deodorant.
jitka3

Prosím jaké je atb mýdlo? Jako antibiotické? Dej prosím odkaz..

tj
Mám odzkoušené antibakteriální mýdlo Protex, varianta Ultra. Dobré výsledky na podpaží a intimní hygienu. Ale nepoužívám ho non stop, jen při potížích, dokud nezmizí. Na podpaží používám jednou za čas preventivně. Pokud je váš problém bakteriálního původu a ne přímo nějaká nemoc, tak tohle by mohlo velmi spolehlivě pomoci...

hodnocení

4x

Taky můžete vyzkoušet kamenec. Kamenec tlumí činnost bakterií, které mají na svědomí nepříjemný zápach vznikající při pocení. Nebrání pocení, jen zamezuje vzniku zápachu.

Podpaží zapáchá

hodnocení

2x
Zkuste vyměnit deodorant za antiperspirant. Deodorant vás jen navoni, kdežto antiperspirant zabraňuje aby pot pachnul.

hodnocení

1x

Můžete mít klidně i nějaký zdravotní problém. Nemáte nadváhu? Pokud je to tak nesnesitelné, měla byste to začít řešit s lékařem. Udělat nějaká vyšetření atd..

doplněno 01.03.23 21:38:

Jak se stravujete?

hodnocení

0x
Každému zapáchá, když nepoužívá deodoranty.Zkuste každý den použít nějaký kvalitnější Dav, Nivea..a mělo by být po problemu.

hodnocení

0x

Zkus se poradit s lékařem. Myslím totiž, že je to i kožní problém. Určitě se s tím dá přes lékaře něco dělat.

meg
hodnocení

0x
Nedávno jsem četla článek,proč nám často nefungují antiperspiranty,chyba je v tom,že přípravek použijeme ráno po sprše,no a on se má použít po koupeli už večer,aby druhý den správně fungoval,což mě připadá vzhledem k množství chemie nevhodné,navíc se sprchuji i ráno...a ten kamenec je dobrý,ale musí se na něj zvyknout,mě po něm podpaží ukrutně svědilo,po čase to většinou vymizí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]