Nejste přihlášen/a.
Mám problém, podpaží mi nehorázně zapáchá, jsem žena a dost mi to vadí. I přes to že se Holím, používám deodoranty, umývám tak nic nezabírá. Dřív jsem tento problem nevnímala natolik, zda se mi to že se to objevilo až nedávno.
Je mi 20![:) :)]()
Je mi 20
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tj
8x
Každý večer antb.mýdlem umýt, důkladně. Za 3 dny budete mít pokoj. Pravděpodobně používáte pouze sprchové gely a přemnožily se vám v podpaží bakterie, které vytvářejí zápach a přes den přebijí postupně i deodorant.
tj
Mám odzkoušené antibakteriální mýdlo Protex, varianta Ultra. Dobré výsledky na podpaží a intimní hygienu. Ale nepoužívám ho non stop, jen při potížích, dokud nezmizí. Na podpaží používám jednou za čas preventivně. Pokud je váš problém bakteriálního původu a ne přímo nějaká nemoc, tak tohle by mohlo velmi spolehlivě pomoci...
mori®
2x
Zkuste vyměnit deodorant za antiperspirant. Deodorant vás jen navoni, kdežto antiperspirant zabraňuje aby pot pachnul.
meg
0x
Nedávno jsem četla článek,proč nám často nefungují antiperspiranty,chyba je v tom,že přípravek použijeme ráno po sprše,no a on se má použít po koupeli už večer,aby druhý den správně fungoval,což mě připadá vzhledem k množství chemie nevhodné,navíc se sprchuji i ráno...a ten kamenec je dobrý,ale musí se na něj zvyknout,mě po něm podpaží ukrutně svědilo,po čase to většinou vymizí.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]