Ahojte Minulý rok jsem měla "ploché" bříško, ale teď? No hrůza. Je pravda, že míň cvičím a to protože mám horší kondici než předtím. Zvládala jsem 2× 12min cvičení no a teď odpadám po 10 minutách. Hrozně mě to trápí vypadám jak kužel a kamarádky jsou "špejle". Jak to břicho a podbřišek zhubnout (cviky, strava, atd.) do dvou měsíců. Prosím poraďte
Nic takoveho jako "lokalni" hubnuti neexistuje. Tuk se uklada ruzne v tele. Ve vasem pripade bych resil zdravou stravu, kaloricky deficit a cviceni. Sedylehy a cviceni samotneho bricha tuk na brise nespali, ale posili a zvetsi svaly. Muze se zdat, ze naopak " kynete" a prave na brise. Vam jde a spaleni tuku. Idealne cim vetsi sval cvicite, tim vic energie spalujete. Idealni stav, kdy dochazi ke spalovani tuku je takovy, kdyz si predstavite sviznou chuzi, u ktere muzete jeste mluvit, ale uz se zadychavate. Zvyste prijem bilkovin. Vic se muzete podivat na yt na Alese Lamku. Ten to tam dopodrobna rozebira. 2 mesice nejsou kdovi co, ale pracovat se s tim da.
jak píše jannn, tohle je o dietě. Všude je plno článků a videí "shoďte těmito cviky bříško", ale to prostě nefunguje. Nainstalovat kalorické tabulky do mobilu a hlídat si jídlo... Zkusit třeba přerušovaný půst v poměru 16:8 - 16 hodin nejíst a pak v tom osmihodinovém okně sníst potřebné množství kalorií. Zajděte si do nějakého centra zdraví nechat změřit váš bazální metabolismus - určitě nejezte méně než je bazál.
Najděte si v bytě klidný kout, postavte tam velké zrcadlo, vysvlékněte se donaha, koukejte se a zvykejte si. Tak to je. Nevěříte? Podívejte se na obrazy malířů. Najdete tam ženy bez bříška. Bez řasy nad onanbím. Konec konců i Boticelliho Venuše ve škebli, začínající bříško má. A to je hodně mladá dívenka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.