Nejste přihlášen/a.
Napadl mě tvaroh, popřípadě jak ho dochutit?
3x
2x
Jahody nám na zahrádce ještě nedozrály, ale až dozrají, budu si je dávat do jogurtu. Ty kupované mimo sezonu jsou zcela bez chuti.
1x
Pokud jsou jahody opravdu čerstvé a vyzrálé, nejlepší jsou oprané a samotné. Případně trochu cukru, rozmačkat. Musí to ale být skutečně naše české jahody, líbané sluníčkem a ne ty polozralé umělohmotné kuličky bez chuti v plastových krabičkách.
Mívala jsem ráda rozmačkné jahody s cukrem a mlékem, nabíralo se lžící, jako polévka. Velká dobrota. Jinak jahody jsou vynikající i se šlehačkou, případně je přidat na pudink či zmrzlinový pohár. Nebo rozmačkané s tvarohem.
V zimě si občas umixuji jahodový koktejl. Pak se musím krotit, abych nevypila všechno najednou. Jahody mám dosud nějaké v mrazáku, ty opravdu zralé a sladké. Jaga.
Prima jsou tvarohové knedlíky s jahodami, či jahodová bublanina. Ale to už je kapánek pracnější.
Šampus nemám ráda a ta čokoláda mi s jahodami také příliš neladí. Inu, co lidí, tolik chutí.
jen poznámka. Jahody se sektem to je moc krásná marketingová práce, která byla sežrána i s navijákem. Ale třeba to někomu chutná.
1x
@italka - Našlehaný jahodový koktejl mléčný.. kdo si pamatuje jak ho prodávali dole na václaváku v Koruně?
Jááá
a receptík jako bonus VIDEO: Máme pro v/...

V koruně? NE nikdy jsem tam nebyl i když párkráte jsem okolo šel ale v mléčném baru v Prostějově-byl po levé straně když se šlo od radnice k Prostějovskýmu zámku-nebo taky do kina Metro70
@nov a nebo v mléčňáku na Svoboďáku. Tam byly panečku dobroty
.
Nicméně já mám jahody ráda se zakysanou smetanou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.