Nejste přihlášen/a.
Ohřát v kastrůlku olivový olej na teplotu, co vydržíte a máčejte v tom denně nehty. Ale jak zde už zaznělo, je potřeba i výživa zevnitř.
Tak nějak vypadají lupénkovénehty, ale nezmiňujete se, takurčitě ne. Kupte si v drogerii nebo v lékárně Selzink. Selen se zinkem. Vyzkoušeno, zlepší se i vlasy. Žádná konglomerát od A až po Zet! Co nejčistější. A v lékárně si kupte mastičku na nehty. Maličká tubička a vždy po vytažení rukou ze dřezu, do nehtů vmasírujte. Vyzkoušeno, ověřeno.
Nevím, jestli mi někdo někdy vyšetřil štítnou žlázu. Stále mi odebírají krev. Občas někdo něco řekne a když neřekne, nechci vědět. Ještě uvidím jiného doktora, než na které jsem zvyklá, tak se picnu. Já se vlastně o nic nestarám. Jsem ukázněný pacient, ale vědět moc nechci. Jsem vděčná za holé věty jako příkazy. Stačí to, co vím, s čím mám problémy a co mě bolí. Úplně stačí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.