Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na třepící se nehty?

Od: finka odpovědí: 7 změna:
Od listopadu mám roztřepené, slabé, lámavé nehty. Užívám Biosil, jím ořechy, semínka. Nic nepomáhá.
Co na třepící se nehty?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jezte víc mléčných výrobků , užívejte zinek . Vyhýbejte se továrním výrobkům , limonádam a dalším sladkostem . Používejte často krém na ruce a kupte si kvalitní olej na nehty
doplněno 26.02.23 14:29: Mimochodem , raději se zajděte preventivně vyšetřit k lékaři . Může to značit i nějakou nemoc
To vsechno nepomuze, vyzkousela jsem hodne. Trochu, ne uplne mi pomaha Flomar calcium gel, po tydnu odlakuji, 2 dny si natiram na noc nehty olejickem a pokracuji znovu .

hodnocení

2x

Ohřát v kastrůlku olivový olej na teplotu, co vydržíte a máčejte v tom denně nehty. Ale jak zde už zaznělo, je potřeba i výživa zevnitř.

hodnocení

0x

Tak nějak vypadají lupénkovénehty, ale nezmiňujete se, takurčitě ne. Kupte si v drogerii nebo v lékárně Selzink. Selen se zinkem. Vyzkoušeno, zlepší se i vlasy. Žádná konglomerát od A až po Zet! Co nejčistější. A v lékárně si kupte mastičku na nehty. Maličká tubička a vždy po vytažení rukou ze dřezu, do nehtů vmasírujte. Vyzkoušeno, ověřeno. *palec*

okolik

Selzink dobrá záležitost již jsem zde doporučovala. Jaké máte hladiny hormonů štítné žlázy?

Nevím, jestli mi někdo někdy vyšetřil štítnou žlázu. Stále mi odebírají krev. Občas někdo něco řekne a když neřekne, nechci vědět. Ještě uvidím jiného doktora, než na které jsem zvyklá, tak se picnu. Já se vlastně o nic nestarám. Jsem ukázněný pacient, ale vědět moc nechci. Jsem vděčná za holé věty jako příkazy. Stačí to, co vím, s čím mám problémy a co mě bolí. Úplně stačí!

hodnocení

0x

Také mám stejný problém.

Jím ryby, maso, ovoce, zeleninu, natírám Alverde: vodičkou s keratinem . Obden tabletu - vápník, hořčík, zinek, nebo kys. listovou.

Používám gumové rukavice na úklid, na nádobí.

Mažu krémem na ruce i měsíčkovým krémem. Přesto jsou nehty špatné. *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]