Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přírodní přípravek na hubnutí Garsin?

Od: 0okok odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

má někdy zkušenost s přírodním přípravkem na hubnutí Garsin? Má pomoci při hubnutí, zrychluje metabolismus.

Já tedy moc na to nevěřím, ale chtěla bych to zkusit.

Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

6x

Mám zkušenosti se všemi možnými výmysly na hubnutí, ale dokud jsem se nezačala víc hýbat než žrát, tak bylo všechno na nic.

Jediný přírodní prostředek na zrychlení metabolismu je ráno vylézt z postele o hodinu dřív, nahodit tepláky a jít si zaběhat a večer neležet u tývý a luxovat ledničku.

To nemoralizuji, je to prostě pravda, jinak jsou to všechno kozí kosti.

pb®
hodnocení

6x
Na zrychlení metabolismu, zdarma a naprosto přírodní, je intervalové cvičení HIIT. Chvilku cvičit na maximim, chvilku odpočívat a několikrát tohle zopakovat. Ohledně jídelníčku to chce se přes den neomezovat a normálě jíst, neprasit a neprolévat se sladkými nápoji. Co sníte ke snídani a obědu je jedno, tělo to spálí. Pozor je třeba dát na večeři. K večeři bílkoviny s minimem tuku, hodně vlákniny s minimem sacharidů. Bílkovina zasytí a na její trávení spotřebuje tělo hodně energie. Ideální večeře flák libového netučného masa se zeleninou, salátem, mozzarella s rajčaty. Ne nadarmo se říká snídej sám, obědvej s přítelem, večeři nech nepříteli. Nejhorší je celý den nic nejíst a večer se nacpat a jít spát. Hladovějící tělo si uloží vše do tuku, protože je hladověním naučeno dělat zásoby. Tak můžete narůst do obludných rozměrů, jako moje kolegyně. Ta je fakt koule o průměru 1m. V 15:00 ještě nic nejedla, zato ve 23:00 si dá večeři.

hodnocení

3x
Vira tva te uzdravila, vyhozene prachy, zkus to jinak, jez vse co nas rada, al uber tretinu. Muzes obcas i sladje, ale kvalitni, ne treba limonády, kolu.

hodnocení

0x

Na zrychlení metabolismu zkuste zázvor, kajenský pepř, chili papričky, skořici, dostatečný pitný režim, zelený čaj - na chvíli zvýši činnost metabolismu o 4,7 % (100 kcal) dle Hursel et al., 2011, potraviny bohaté na bílkoviny - tělo musí vynaložit větší energii k jejich trávení a metabolizaci, raw kakao...

hodnocení

0x

Nemám, ale pokud by něco spolehlivě fungovalo, tak jsou všichni hubení...

Nepíšete věk, příp.přidružené choroby, nejlepší je zvýšit pohybovou aktivitu, upravit jídelníček, nepřejídat se.

Pokud si s tím nevíte rady, můžete se objednat k nutriční terapeutce, poradí s jídelníčkem, zjistí, kde děláte chyby..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]