Čauky, mám problém s velmi rychle se mastící pletí a akne. Min. 2 krát denně čistím obličej gely určené pro mastnou a problematickou pleť- vyzkoušela jsem jich hodně. Snažím se jíst zdravě ale stejně se pořád lesknu. Make up používam jen lehký pro můj typ pleti. Nemá někdo podobné problémy a nějaké dobré rady? Fakt mě to dost trápí. Ps: je mi 17
Vyzkoušejte řadu od Ryor, má i matující krém. Důležité je mastnou pleť nedráždit, ale klidnit a hydratovat.
hiii
Děkuji za rychlou odpověď, ten Ryor to asi není jen tak v drogerii, že? Radši bych volila pokuď možno něco levnějšího Jinak matující krém používám od dermacolu acneclear
Možná jste s pletí na tom už tak extrémně, že klasický postup, který zde doporučuje jedna rádkyně a co bych normálně doporučil i já, u vás neplatí. Pleť by se neměla vysušovat mýdly, protože pak se může mastit ještě více, může být poškozená atd atd atd. Ale třeba se vám mastí tak extrémně, že standardní čistící gely na odmaštění už nevyčistí póry kvůli extrémní mastnotě. Proč to tedy nezkusit z druhé strany. Zkusit Dove mýdla, nebo něco podobného, ráno, po škole, večer...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.