Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám zhubnout?

Od: anca* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, potřebovala bych zhubnout je mi 12 let a vážím 50 kg a měřím asi tak 165 a mamka říká že jsem v pubertě... jenže bych chtěla aspoň trochu do léta zhubnout protože pak nechci nosit kraťasy... Poslední dobou jsem omezila sladké ale komplikuje mi to škola mám hodně testů a úkolů a hlavně musím chodit do jídelny. Bavila jsem se s mamkou jestli tam musím chodit na obědy a ona říkala že nebude každý den vařit že na to nemá čas tak jsem se dál radši už neptala. Prosím poraďte děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

4x

Jez normální pestrou stravu, tam je to v pohodě.

Ale: začni se hejbat, všestranný sport kde se trénuje rychlost, vytrvalost, ohebnost i cit pro rovnováhu. Jde to i bez oddílu, chodit běhat, k tomu svičit různý kliky shyby.. Nebo třeba chodit na tanečky. Ideál je pohyb 4x týdně aspoň hodinu lépe dvě.

12 let 165/50 - to je v pohodě, nepotřebuješ zhubnout ale ubrat tuk a přidat svalovou hmotu. Na zátěž se najíždí postupně, z nuly jít běhat 15 km nic moc, tělo dá stopku.

anca*
hodnocení

Děkuju moc, určitě se budu řídit radou. :)
anca*
hodnocení

hodnocení

1x

Přečti si tohle vlákno a zapomeň na nesmysly.

poradte.cz/...

anca*
hodnocení

Děkuji za doporučení :) kouknu

hodnocení

1x

Voci spoluziackam si asi pripadate tlsta, ale ak si udrzite tieto parametre do dospelosti, budete pekna stihla mlada dama. Mal som partnerku 160 cm / 50 kg a vyzerala vyborne, v plavkach aj obtiahnutych nohaviciach.

Namiesto chudnutia cez obmedzenie stravy pracujte na kondicii a svalovej hmote : beh. bicykel atd

anca*
hodnocení

Děkuju za radu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]