Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šedivý vlas - vyroste znovu?

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, je mi let a včera jsem našla na hlavě šedivý vlas, dneska ještě jeden, vytrhla jsem ho, ale co s tím dál? To mi na tom místě už poroste pořád že to budu muset hlídat a trhat ho už furt? nebo tam zase poroste normálně hnědý? Jsem poměrně pod stresem kvůli škole a tak...co myslíte je to normální? To mi porostou šedivé teď více a více?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Lindo, sice z Tvého dotazu vypadlo, kolik je Ti let, ale řekla bych, že je to úplně jedno.

Pokud ze svého šedivého vlasu neuděláš PROBLÉM Ty sama, neudělá ho nikdo. Vykašli se na to a vlasu si prostě nevšímej. Někomu šedivějí vlasy geneticky už od raného mládí - pamatuji si kolegyni na VŠ, bylo nám tenkrát asi 21, jak jsem si náhodou všimla jejích prošedivělých vlasů. Mně začaly vlasy šedivět až po 50. Mně připadá, že lidi mají málo vážných problémů, když z atkové prkotiny, jako je barva vlasů, dělají záležitost. Buď šťastná, že máš vlasy zdravé. Co bys teprve dělala, kdybys měla ve vlasech lupénku? A jsou lidi, kteří ji mají, a taky s tím musí umět žít. Věř, že Tvůj šedivý vlas nestojí za řeč. To jenom Ty mu dáváš význam, který ve skutečnosti nemá.

Nechtěla jsem být kazatelem, nezlob se, jestli se Tě moje odpověď dotkla, ale opravdu se nezaobírej takovými maličkostmi. A vlasy si netrhej, jednou budou padat samy a poznáš, že každého je škoda.

hodnocení

0x

jo jo stárnutí nezabránite jedině barvou*smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Trhej a trhej tak dlouho, až budeš plešatá. Neblbni, udělej si z toho přednost a buď ráda, že rostou. Já i brácha jsme šediví už od 30 let, ale vlasů máme každý na dvě hlavy. Ale chápu, že ženské to berou jinak.

hodnocení

0x

nevím, kolik je ti let? vzpomínám si, že na střední škole měla naše spolužačka krásný dlouhý černý vlasy a v nich bílý nitky... vypadalo to zajímavě...je to dané geneticky - být tebou, tak je netrhám, nechám to tak...

dolphin*
hodnocení

0x

Já nevim ale netrhala bych je , zkus třeba barvu :)

mili3478*
hodnocení

0x

Je to normalni ,sedive uz zustanou naporad, budte na ne hrda ,vek nevratime zpet

krkovicka*
Linda je mladá studentka.Žádná stará paní.Ozve se sama.Jen pro úplnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]