Nejste přihlášen/a.
Tak to by mě zajímalo, kdo vymyslel ten nesmysl, že se mají antibiotika dobírat...
podle mého názoru je to spíše o tom, že se má ještě chvíli poté, co člověk vyléčen pro jistotu ta látka užívat, protože on vyléčen není jenom se snížilo množství bakterií, Tak aby to množství bylo zredukováno na úplné minimum...
Ale jestli se dobré kompletní dávka, podle mě vůbec není důležité, stejně the dávka by správně měla být přepočtena na hmotnost člověka, a ještě upravena na jeho DNA
Takže za mě, se to dobírání přeceňuje, ale pokud mi tu nějaký vystudovaný biochemik vysvětlí můj omyl, tak si to rád poslechnu...
Co se týče alergie na penicilin, tak to jsem měl údajně taky když jsem byl maličký, ale normálně jsem přijel dospělosti nechal předepsat a nic mi to nedělalo... tedy vycházet z nějakých historických dogmat, z toho už jsem se také vyléčil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.