Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nechala jsem si pred tydnem udelat akrylove nehty. Vcera mi jeden upadl. Nevite, jak to spravit? Nebo musim jit do salonu, aby ho udelali znovu?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
Vteřiňák je taky kyanoakrylát a v případě potřeby ho rozpouští Aceton. Takto lze Acetonem odtsrnit bez poškození vteřiňák z většiny povrchů.
Nezničí při jednom použití. Lepila jsem již mnohokrát, když se to stalo a nebyla jiná šance.. třeba při plesu nebo podobně. Jasně,teď jsem četla radu níže..Ne, fakt Vám jedno použití lepidla nezničí nehet. Ozkoušeno na vlastní kůži i nehty. Samozřejmě že mám doma lepidlo na nehty,když si je dělám doma sama, ale do kabelky na ples nebo do auta do kastlíku prostě klidně hodím vteřiňák, když by bylo potřeba. A nebo se stavte teda v jakémkoliv čínském shopu a kupte tam lepidlo na nehty cca za 39 Kč... pro klid všech ![*uf* *uf*]()
@gumidek jasně, lepidla používaná v salonech a klasické vteřiňáky mají shodná či velmi podobná složení a ve většině případech se neliší v základní použité složce. Samozřejmě se dají sehnat lepidla na nehty na jiné bázi než kyanoakrylátové.. avšak ve velmi málo případech se používají. A součástí klasických odlakovačů na klasické laky byl ještě "donedávna" aceton . Již se od toho ustupuje,neboť klasický lak se dá rozpustit jinak. Ale removery na gelovky jsou acetonové (v podstatě čistý aceton). Máte pravdu.
iv®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]