Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upadnuty nehet

Od: lizzina odpovědí: 9 změna:
Dobry den, nechala jsem si pred tydnem udelat akrylove nehty. Vcera mi jeden upadl. Nevite, jak to spravit? Nebo musim jit do salonu, aby ho udelali znovu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Přilepit vteřiňákem jedině, jestli nehet máte, ale nebude to vypadat pěkně, resp. z blízka to bude vidět. V salonu Vám udělají nový a bude to vypadat normálně.. Nikdy jsem neviděla aby nehet v salonu lepili znovu lepidlem. Jinak prodlužovačky se lepí v salonech kyanoakrylátem.
lizzina
hodnocení

A neznici se mi vlastni nehet, kdyz to nalepim vterinakem?

Vteřiňák je taky kyanoakrylát a v případě potřeby ho rozpouští Aceton. Takto lze Acetonem odtsrnit bez poškození vteřiňák z většiny povrchů.

Nezničí při jednom použití. Lepila jsem již mnohokrát, když se to stalo a nebyla jiná šance.. třeba při plesu nebo podobně. Jasně,teď jsem četla radu níže..Ne, fakt Vám jedno použití lepidla nezničí nehet. Ozkoušeno na vlastní kůži i nehty. Samozřejmě že mám doma lepidlo na nehty,když si je dělám doma sama, ale do kabelky na ples nebo do auta do kastlíku prostě klidně hodím vteřiňák, když by bylo potřeba. A nebo se stavte teda v jakémkoliv čínském shopu a kupte tam lepidlo na nehty cca za 39 Kč... pro klid všech *uf*
@gumidek jasně, lepidla používaná v salonech a klasické vteřiňáky mají shodná či velmi podobná složení a ve většině případech se neliší v základní použité složce. Samozřejmě se dají sehnat lepidla na nehty na jiné bázi než kyanoakrylátové.. avšak ve velmi málo případech se používají. A součástí klasických odlakovačů na klasické laky byl ještě "donedávna" aceton . Již se od toho ustupuje,neboť klasický lak se dá rozpustit jinak. Ale removery na gelovky jsou acetonové (v podstatě čistý aceton). Máte pravdu.

daska
hodnocení

3x

Přilepit vteřinovým lepidlem. Oni to také něčím podobným lepí...

iv®
hodnocení

0x
Ježíši to jsou rady, určitě nelepte vteřinovým lepidlem. Jen si poškodíte vlastní nehty. Pokud nebudete řešit ihned opravu v nehtovém studiu tak zaskočte do drogerie a kupte si lepidlo na umělé nehty. Jedna kapka spolehlivě nehet zafixuje do další návštěvy studia.

glorie
hodnocení

0x
nechte si narůst své - umělé nehty vždy ty vaše poškodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]