Nejste přihlášen/a.
Zdravím ženy, mám dotaz, chtěla bych si zesvětlit vlasy, ale nevím jak správně na to, mám tmavě hnědé obarvené a chtěla bych světle hnědé, nebo světle kaštanové,jelikož mi toto nesluší, dříve jsme na tu barvu dala světlou,ale bylo to stále tmavé,pak jsem nechala odrosty obarvit světlejší barvou,ale to bych musela dělat stále na ty odrosty,dokud nebudou vlasy celé obarvené,a stále barvit odrosty,když jsem byla u kadeřnice,udělala mi světlejší barvu hned do kaštanova,nevím tedy co je správně,nebo jak se to kadeřnici povedlo,dík,d
Já bych pokračovala a tím světlejším dál dobarvovala jenom odrosty. Zbytek bude blednout a vymývat se sám. Případně na to pokračování vlasů si zvlášť namíchat nějakou blond. Abych vlasy zesvětlila, jednou jsem zkusila na obarvené /mahagon/ dát na celou délku asi na 30 min velmi světlou blond Palette, co má pod názvem napsáno Lichtener / esvětlovač/ a bylo to poznat, ale ne zas tolik. Čekala jsem větší zesvětlení.. Mám své vlasy už hodně prošedivělé, až bílé. To je třeba brát v úvahu. Každé se budou chovat trochu jinak - viz obrázek na krabičce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.