Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam tmavě hnědé vlasy(barvene) a chtela bych si je obarvit cele na blond ale mam strach že si moc znicim kdyz pouziju pperoxid.Tak sem se chtela zeptat jestli by nestacilo si je pouze obarvit blond barvou a jestli by to melo ten spravny vysledek .predem dekuji
Když chceš takhle razantní změnu, zajdi si to raději nechat udělat ke kadeřnici. Jestli se ti to nepovede, dáš spoustu peněz na nápravu a na hlavě budeš mít drátky bez života velmi, velmi dlouho.
Raději ušetři na něčem jiném.
Ještě loni na vánoce jsem měla vlasy černé jak uhel (barva palette). Hodila jsem na to dva odbarvovače značky welaton a pak hnědý šampon (po odbarvení byli vlasy totiž zrzavé), tento postup jsem opakovala asi třikrát, pak jsem zašla ke kadeřnici, udělala mi melírek a v létě už jsem byla blonďatá.
Kupodivu mi to na mých jemných vlasech nezanechalo žádné následky.
Moje rada ale je, zajdi si ke kadeřnici a nech si to promelírovat, dělej to tak dlouho, dokud vlasy nebudou připraveny na blond odstín. Nikdy nevíš, co ti ty odbarvovače udělají na hlavě za paseku (já měla štěstí, to se ale nemusí podařit každému).
vlasy byly,...sorry za hrubku jak hrom...
Moje dcera má své tmavé vlasy a dává si dělat světlé melíry,když to odrůstá není to takový přechod.Dříve si to barvila celé zesvětlovacím Wellatonem, ale jak to odrůstalo nevypadalo to přirozeně, s tím melírem je to lepší, takové nenásilné.Určitě navštivte kadeřnici, aby Vás ty experimenty pak nemrzely...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.