Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaujmout kluka

Od: gabina

Ahoj, já jsem Gábina, hrozně moc se mi líbí jeden kluk ale on si mě vůbec nevšímá. Nevím, co mám dělat. Jsem známá jako němá holka co nedokáže ani prumluvit s cizími lidmi, natož s nějakým klukem. Nikdy jsem totiž neuměla mluvit s klukama. Problém je v tom, že on je hrozně nebojácný a to se mi na něm moc líbí, jenomže mám strach, že když zjistí, že se neumím vyjadřovat a pronést si svůj názor, tak ho navždy ztratím. já vlastně ani nevím jestli se mu líbím nebo ne!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, použijte "ženské zbraně" = prsit se, pomrkávat, usmívat se, nakrucovat, prohrabávat si vlasy, špulit rtíky, vilný pohled. A to vše tak, aby si toho onen vybraný chlapec všiml (a dávkovat postupně - tak ho dostanete na chtíč). Zdravím!

hodnocení

1x

Ahoj. Nemůžeš ztratit někoho koho nemáš. Zapracuj na svém sebevědomí, trénuj komunikaci při každé příležitosti a neboj se toho. Někdy člověk zaujme toho druhého třeba jen pohledem, krásným úsměvem, tím jak vypadá a jak se chová k ostatním. S komunikací má problém spousta lidí, ale jde to překonat.

liska5
hodnocení

0x

Nemůžeš ztratit, co nemáš. Tím, že se utvrzuješ v něčem, co Ti nejde, si akorát zhoršuješ pozici. Mluv s klukama, jako s bráchou, s kámoškou... Někdy je ta Tvá mlčenlivost výhodou. Jsi víc tajemná. Jen sebevědomí Ti chybí. Věř, že pro mnohé kluky jsou upovídané holky nesympatické.

tj
To mohu potvrdit. Sám bych nedokázal s moc upovídanou holkou žít. Časem se každá trochu rozpovídá...

monika69
hodnocení

0x

smejte se, hrajte si s vlasy, delejte ocni kontakty - pokud se na neho podivat a on na vas, nikdy neuhybejte. nechte ho ,,trpet,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]