Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaujmout kluka

Od: gabina odpovědí: 5 změna:

Ahoj, já jsem Gábina, hrozně moc se mi líbí jeden kluk ale on si mě vůbec nevšímá. Nevím, co mám dělat. Jsem známá jako němá holka co nedokáže ani prumluvit s cizími lidmi, natož s nějakým klukem. Nikdy jsem totiž neuměla mluvit s klukama. Problém je v tom, že on je hrozně nebojácný a to se mi na něm moc líbí, jenomže mám strach, že když zjistí, že se neumím vyjadřovat a pronést si svůj názor, tak ho navždy ztratím. já vlastně ani nevím jestli se mu líbím nebo ne!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, použijte "ženské zbraně" = prsit se, pomrkávat, usmívat se, nakrucovat, prohrabávat si vlasy, špulit rtíky, vilný pohled. A to vše tak, aby si toho onen vybraný chlapec všiml (a dávkovat postupně - tak ho dostanete na chtíč). Zdravím!

hodnocení

1x

Ahoj. Nemůžeš ztratit někoho koho nemáš. Zapracuj na svém sebevědomí, trénuj komunikaci při každé příležitosti a neboj se toho. Někdy člověk zaujme toho druhého třeba jen pohledem, krásným úsměvem, tím jak vypadá a jak se chová k ostatním. S komunikací má problém spousta lidí, ale jde to překonat.

liska5
hodnocení

0x

Nemůžeš ztratit, co nemáš. Tím, že se utvrzuješ v něčem, co Ti nejde, si akorát zhoršuješ pozici. Mluv s klukama, jako s bráchou, s kámoškou... Někdy je ta Tvá mlčenlivost výhodou. Jsi víc tajemná. Jen sebevědomí Ti chybí. Věř, že pro mnohé kluky jsou upovídané holky nesympatické.

tj
To mohu potvrdit. Sám bych nedokázal s moc upovídanou holkou žít. Časem se každá trochu rozpovídá...

monika69
hodnocení

0x

smejte se, hrajte si s vlasy, delejte ocni kontakty - pokud se na neho podivat a on na vas, nikdy neuhybejte. nechte ho ,,trpet,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]