Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snídaně do shakeru

Od: kam* odpovědí: 6 změna:
Zdravím
Ráno nestíhám snídat a dělám si na cestu do shakeru proteinový nápoj, ale to se nedá pít pořád.
Nenapadá vás tedy nějaká snídaně, kterou bych si mohla do shakeru udělat?
Děkujiii

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

5x

tyčový mixér - plnotučné mlého+ vařená rýže +banán + lžíce sušené syrovátky...to popíjím dopoledne ...s tím, že chodím 3x týdně do posilovny...lze přidast několik piškotů

hodnocení

3x

Ovocné smoothie s vločkami nebo jogurtem, aby to bylo sytější.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, silná polévka (trepat ji nemusíte, ale můžete). Zdravím!
doplněno 01.02.23 09:29:

kam - to jako, že snídáte cestou (a řídíte auto)? A musí to být tekuté? A předpokládám, že hodně zdravé až BIO? Toasty asi ne, co?

doplněno 01.02.23 17:58:

kam - tak díky .

hodnocení

0x

Také jsem celý život nesnídala. Byla jsem schopná jíst až tak kolem 9.hod, :-D Ve filmech pěkně vypadá, jak se krásná žena, krásně upravená, vyhrne z domu s cestovním hrnkem nebo šejkrem. Vypadá pěkně a zajímavě. Ale že by někdo takhle musel začínat den, to mi přijde k zamyšlení. ;) O nějaké úspoře času to nejspíše není, protože ukrojit chleba nebo rozkrojit a obložit housku, nejspíše klidně večer, zabere stejný čas, jako to podivné pití, po kterém navíc, zůstane špinavé nádobí. Asi jste se na to neptala, omlouvám se, nedalo mi to.

doplněno 01.02.23 17:26:

Kam, rozumím. *mala*

kam*
hodnocení

Jde o to, že když vstanu (ve 3:45), tak prostě chuť k jídlu opravdu nemám. A jelikož pracuju v nemocnici, tam žádný čas na snídani není. Proto je pro mě toto řešení ideální
liska5

Já si dělám na hory nebo do práce /zahradnické/ různé cereální kaše do zacvakávací krabičky. Nemixuji. Jen vmíchám třeba do uvařených vloček s pohankou trochu sojového nápoje v prášku, skořici, karob, přihodím hrst ořechů a trochu sušených datlí, švestek, rozinek,..Těch krabiček si udělám víc na více dní dopředu. A lžíci k tomu. Poslední dobou nesladké, jako červenou čočku,s lámanou pohankou /asi 1/3/ namočím den předem, přihodím majoránku, bobkový list, trochu suš. česneku, příp.celeru. Je to za pár minut povařené. Navrch si někdy zaklapnu opraženou šunku a cibulku a okurek. Jindy si koupím rybí konzervu od NIXE, tu mexickou s fazolema. Tahám s sebou pro všechny případy sezamové chlebíčky / z Kauflandu/, ale dá se to sníst nastojáka samotné.Jindy beru vařenou kukuřici. Jinak vše možné mezi dva chleby, jak píše Babkazov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]