Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje třináctiletá dcera a líbání

Od: katkahavelkova odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Mám třináctiletou dceru co chodí do sedmé třídy. Jednou jsem ji nachytala jak se v parku líbá s asi o pět let starším klukem.
Příjde vám to v tomhle věku a ještě k tomu s tak starým klukem normální? A pokud ne jak jí mám vysvětlit že je na to ještě mladá? Nechce se semnou o těhlech věcech bavit a docela jí i chápu.
Dík za odpovědi,
Katka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

10x
Katko, ty budeš dcera a ne tvá máma, že ano?
Máma by asi jednala a neptala se zde na poradně.

hodnocení

6x
Spiš by to chtělo vysvétlit příteli že ti je jenom 13 let
V tom líbání bych až takovej problém neviděl spíš bych se obával aby ten nedočkavec nechtěl zajít dál a aby mu došlo že pokud nechce padnout do nepříjemností musí si ještě 2 roky počkat

hodnocení

1x
Zije jej otec s vami?

hodnocení

0x
U nás je to problém ze zákonem, ale v některých státech je 13 letá holka zralá na vdávání..

Když jí profackuje v ústraní, tak žádný problém se zákonem mít nebude.

jenn
hodnocení

0x

dle meho nazoru, libani ve 13 s mnohem starsim klukem neni normalni. pokud by to byl kluk v jejim veku, tak jo. Ale prosimvas, to jsou hormony

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]