Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je něco "zakázaný"? Můžu si vzít třeba stříbrnou delší sukni s růžovou halenkou? Nebo lepší volit něco od bílé daleko?
Je uvolněná doba, prakticky si můžete vzít cokoliv. Záleží samozřejmě na věku, na povaze snoubenců, na společnosti, na místě obřadu... Do kostela si určitě vezmete něco jiného, než na louku u lesa. Moje dcery měly před pár lety svatby lehce netradiční a každá se oblékla jinak. Starší dcera se vdávala na vyhlídce u hvězdárny a všiměte si, že byla dokonce bosa. Mladší měla obřad pod stromem na louce. Všem to tak vyhovovalo a nikdo se nad tím nepohoršoval.
Důležité je, kolik je Vám let a jakou máte postavu. Pokud jste už babička a máte 100 kg, růžová halenka a stříbrná sukně jsou tak trochu podivné.
Pokud jste mladé a hezké děvče s pěknou postavou, můžete zvolit, co chcete. Hlavně, abyste nevypadala jako od kolotočů. Pokud máte dostatek vkusu, zvládnete to. V opačném případě si oblečte zamýšlené oblečení a nechte se posoudit od kamarádek., co ony tomu řeknou.
Každý z nás má trochu jiný vkus a kamarádky, které to uvidí naživo, Vám jistě dobře poradí. Třeba to společně doladíte, nebo vyberete něco jiného. Hlavně, abyste se v tom cítila dobře. Jaga.
TOP: zalando.cz/...
nebo: zalando.cz/...
SUKNĚ: zalando.cz/...
BOTY: zalando.cz/...
Je mi 25. Jsem sestra ženicha. Ale říkám si, že ta stříbrná asi úplně vhodná nebude... nevím.
Ta sukně je moc pěkná, boty také, top bych vybrala tak, aby skrýval břicho (není vhodné ho na svatbě ukazovat),možná bych zkusila najít trochu slavnostnější, na Zalandu je toho hromada, to oblečení je jinak v pohodě. Záleží na tom, v jakém stylu svatba bude. Zapovězená je jen bílá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.