Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství možnost

Od: hwhebsb3 odpovědí: 14 změna:
Dobry den, myslite, ze je mozne tehotenstvi, kdyz se muj pritel udelal a pak se dotkl asi kapesniku, kdyz utiral sperma. Nevim, jestli se mu sperma dostalo na ruku vubec, protoze to bylo na druhe strane. Sli jsme spát a vim, ze mi pak polozil ruku na vaginu. Nevim po jaké dobe to bylo. Ale nepamatuji si, jestli me prstil. Myslim, ze ne. On rikal, ze me neprstil, ze by si to pamatoval a ze se nemusim bat. Ale kdyby me prstil, mohla bych byt tehotna? Jelikoz me boli, kdyz mi prsty zasouva hluboko, protoze jsme jeste nemeli sex, tak mi to zasouva maximalne kousek nad kloub. Takze i kdyby me prstil, tak by se to nemelo dostat nejak hluboko.
Tohle se stalo nejspis 3 dny pred moji menstruaci, cyklus mam vetsinou 27 dni a tu menstruaci jsem normalne dostala. Menstruaci mam i ted normalne, uz po druhe.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Pokud to bylo 3 dny před memses, tak budte klidná, těhotenství nehrozí. On i ten způsob zavedení spermatu z kapesníku, sotva může vyjít.

liska5

Opr.: ... před menses

etana*
hodnocení

0x

A udělala jsi se, když tě prstil nebo ne? Byli jste střízliví nebo zhulení? A jak dlouho to dělal? A proč to popisuješ na internetu? Vzrušuje tě to?

hwhebsb3
hodnocení

Potřebovala jsem vědět, jestli je takhle možné otěhotnět. Nebyli jsme zhulení, ani opití. Byla jsem pouze rozespalá a proto jsem si nebyla jistá.
ahoj*

Pokud mel ruce umyte spermicidnim mydlem, tak spise ne.

perditax
hodnocení

0x
Ano, mozne to je.
Jak nam to potvrzuje stary pribeh o Josefovi a Marii
hwhebsb3
hodnocení

Myšleno vážně? Prosím, fakt z toho mám strach.
id
Asi vám nic neříká hygiena. U vás neteče voda k mytí? Tak se strachujte.
perditax

Ano, narozeni jejich syna slavime dodnes.

ahoj*
hodnocení

0x

Takhle se inseminuji kravy, ne? Prstama nebo pripravkem...

Těhotenství možnost
hwhebsb3
hodnocení

Takže je možné těhotenství?
ahoj*

Vyloucit to nejde ;)

hodnocení

0x

Představ si že na jaře dostaneš za úkol (protože zlobíš) zasét semena (pro představu jako kmínu, proso, sezam quinoa) a jenom je vysypeš na hlínu, co se asi stane

ahoj1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]