Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zamrazení čerstvého lososa

Od: knick odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, je nyní v akci losos obecný filet s kůží něco přes kilo váhy (pro nás moc). Půlku spotřebujeme hned a druhou půlku chceme dát do mrazáku. Jenže na obalu je napsáno, že byl rozmrazen a tudíž by se podruhé už zmrazovat neměl. Jaké s tímto máte zkušenosti? Mrazit - nemrazit? Děkuji

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

7x
avatar martincakl

Naprosto bez problémů...

Děláme běžně.

 

hodnocení

1x

Zalezi na tom, co s tym chcete robit. Nakrajane na kocky v cestovinach je to ok.

 

hodnocení

1x
avatar clayman

Za mě také v pohodě.

Čerstvé mořské ryby jsou u nás mýtus. Všechny prošly mrazem a v tom lepším případě rovnou na lodi. Je to prý i bezpečnější pro zdraví než sem vozit jen zchlazené.

knick
hodnocení

Souhlasím, tak proč ty krásně čerstvé ryby, často zmrazené přímo na lodi do obchodů rozmrazují. Jediný důvod asi je, aby je prodávali jako čerstvé. Aby byla čerstvá, musela by z lodi letět letadlem, nejlépe přímo do obchodů..
pb®

Přesně tak a ještě nebyly zabité, ale chcíplé. Nebo si snad někdo myslí, že když se vyloví z moře obrovská síť s rybami, stihne je někdo zabít dřív než leknou kvůli nedostatku kyslíku?

 

knick
hodnocení

Děkuji za odpověď

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]