Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství - ano, ne?

Od: orlosup odpovědí: 10 změna:
Ahoj, rada bych se zeptala, jestli je zde možnost, že bych byla těhotná. Vím že to zjistím sama, ale potřebuji se trochu uklidnit než si ho udělám.
Styk proběhl 30.12., můj první, tak jsem trochu krvácela a ještě asi týden špinila. 6.1. jsem dostala menses. Asi týden zpět mne začala třeštit hlava, prášky nezabiraji, mám nafouklé břicho a nemůžu na záchod.
Co si o tom myslíte? Pouze straším nebo je zde ta možnost?
Děkuji vám předem za odpověď a uklidnění

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Základem je se nestresovat
Je docela možný že veškeré vaše problémy pramení prave z toho stresu
A pokud ste se chranili neni dúvod k panice
Tělo zažilo neco na co neni zvyklý a nák reaguje a vy mu tim stresem zrovna moc nepomáháte
Skočte si k obvodákovi že vam neni dobře at vás prohlídne

hodnocení

1x

Zdravím. A ten styk proběhl chráněný, nechráněný? Nafouklé břicho máte nejspíše z toho, že nemůžete na ten záchod a bolest hlavy bude mít asi též jinou příčinu, než těhotenství. Ale udělejte si ten těhotenský test pro svůj klid.

doplněno 19.01.23 22:38:

Nestresujte se a nemyslete hned na těhotenství. Pokud Vás bolí břicho a nemůžete se vyprázdnit, pak si zajděte do lékárny, poradí Vám vhodné léčivo. Pak je další možnost, zajít si k praktickému lékaři a nechat se vyšetřit. Abyste měla jistotu, že to není žádný závažný zdravotní problém.Těhotenství se takto neprojevuje.

orlosup13
hodnocení

Styk byl chráněný. Já už z toho šílím, bolí mne pravý bok v podbříšku a mám tvrdší břicho, ale doufám, že to je pouze z nemožnosti na toaletu…což se mi ale běžně nestává, pouze při menstruaci v začátcích.
pb®
Tak to nebude těhotenství ale zánět slepého střeva.

hodnocení

1x
Ahoj.
Těhotenství Vám 100% potvrdí gynekolog.
Ovšem nafouklé břicho, zácpa a bolesti hlavy nejsou prvotní příznaky.
Za další, velmi krátká doba...
orlosup13
hodnocení

Tomu rozumím, právě že mne to překvapilo, protože tohle u sebe neznám. S hlavou jsem si myslela, že mám pouze zaraženou rýmu a ta to pravděpodobně není. Je to nějaké zvláštní…

ahoj*
hodnocení

0x

" potřebuji se trochu uklidnit než si ho udělám"

Co si uděláš, vejškrab, orgáč? A jestli nemáš 15 korun, tak raději tyhle geny nemnožit! benu.cz/...

orlosup13
hodnocení

Tak samozřejmě byl myšlen těhotenským test, který teď bohužel nemám u sebe a budu si ho muset koupit. No jo, možná i 50 Kč na “kvalitnější” bych našla.
Ale i tak díky za milý a velice povzbudivý komentář…
ahoj*

Sorry, ale pokud ti uz bylo 18 let, tak bys mela vedet, ze takhle se takto zavazna vec po pismenkach anonymne pres internet NEVYRESI! Rano v 8 hodin ten test koupis kdekoliv

7 dni mas problemy a vzpomenes si v noci po tydne? Ne fakt to NEJDE VYRESIT pres diskusi!

Pokud nemas 18 a ani 15, no tak problem. Aspon ze ti pomohl odkaz.

hodnocení

0x

Udělej si těhotenský test,at se nestresuješ.Ale ty problémy budou nejspíš od zácpy.Kup si švestkový kompot,ten by ti mohl pomoct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]