Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Několikrát napravovany zdrcly krem

Od: amy® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, ukázkove se mi zdrcnul krém na dort, pudinkovo-maslovy. Moc jsem spěchala. Jsou tam hrudky a je vodnaty. 2x jsem krém zahřívala ve vodní lázni, vypadalo to dobře, ale když krém ztuhl, tak se zase zdrcnul.
Chtěla bych poprosit o nějaký recept, kde bych krém mohla použít, např. do těsta, pokapat s ním ovocný koláč pak upéct, apod. Nevím co to ale udělá po upečení.
Je tam celé máslo a přijde mi škoda ho vyhodit...moc děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liduli
hodnocení

2x

Vyhledejte si na Top recepty oprava sraženého krému, funguje to, mám to vyzkoušené, L.

hodnocení

2x
Dobrý den,protože se mi také několikrát stalo,že semi po přidání másla druhý den krém srazil,zvodnatel, začala jsem používat mascarpone místo másla.
Vychladly puding postupně promichat s mascarpone. Neslehat. Pokud má puding hrudky,před spojením s mascarpone puding samotný přešleham nebo rozmixuji.

hodnocení

0x
Proč zahříváte ve vodní lázni?
Pudink uvaříte a necháte zchladnout.
Promíchávat, aby se nevytvořil škraloup.
Někdo ho přikrývá fólií.
Posléze po částech zamixujete změklé máslo.
To je celé kouzlo.
Cukr samozřejmě nesmí chybět :)
doplněno 18.01.23 11:32:

Nevím, že se má přešlehávat, protože se mně nikdy nezdrcnul.
Malý postřeh...nekvalitní máslo? *nevi*

Protože někde jsou rady , které znějí : "zdrclý krém , zahřejte nad vodní lázní a znovu vyšlehejte"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]