Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je bily ocet?

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:
Kazdou chvili ctu nejaky navod s bilym octem. O jaky jde svetly znam snad jen vinny.
doplněno 15.01.23 18:05: Videla jsem sice nabidku na netu, ale samé eshopy, v klasickych obchodech neni? A jde pouze o nepotravinovy?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sametka
hodnocení

6x

20% kyselina octová bez zabarvení karamelem. Užívám ho místo všech chemikálií při úklidu doma. WC a vodovodní baterie jak nové, leštím s ním skla v oknech, rozprašuju tam, kde je plíseň. U nás to prodává malá prodejnička výrobků z Maďarska 1l za 36 Kč.

tebi
Ten ocet- 20%,zničí i plíseň?
liska5

Hlavně rozpouští různé usazeniny, vodní kámen. Plísně potlačuje, ale na jejich likvidaci nestačí.

hodnocení

3x

Jaký je rozdíl mezi bílým a normálním octem?

Bílý ocet je termín, který není oficiálním pojmenováním (druhem) octa. Je to lidmi běžně používaný pojem, kterým se označuje ocet kvasný lihový 10%, který není barvený karamelem a není ochucený estragonem na rozdíl od klasického kuchyňského octu kvasného lihového 8%. Někdy se také používá pojem bezbarvý ocet.

Zadej bílý ocet na google a dozvíš se víc. I kde ho koupit.

hodnocení

2x
Je to normální kyselina octová ať už je vyronena chemicky nebo biologicky.
U nás v obchodech jsem na bílý ocet nenarazil, jen na ten co je barvený.

mate59
hodnocení

0x

Je to ten vinný ocet, je 10%.

svobodamorave
hodnocení

0x

koncentrovanější, bez karamelu

hodnocení

0x

doplněno 16.01.23 09:11:

Je bílý, 20%.

Co je bily ocet?
okolik

Mrkla jsem na Tafelessig a je na něm vyznačeno 5%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]