Může mi někdo poradit opravdu kvalitní zastřihovač vlasů,který stříhá naplno a nezastavuje se jaky ty za pár set korun? Na ceně tolik nezáleží,hlavně aby kvalitně stříhal(nejlépe asi ten,který se používá v kadeřnistvích).Děkuji moc za rady.
Nejlíp hledat na vyhledavači PROFESIONÁLNÍ ZASTŘIHOVAČ VLASŮ.Je tam toho víc jak stovka.
misak.el
No to je mi jasné,ale me jde hlavne o osobní zkušenosti,stačím mi třeba tovární značka strojku,který používají profi holiči,pak si to už vyhledám.Ale i tak díky.
al bunda*
Tak se zeptej přímo u holiče. Co má za strojek, jak se mu s ním stříhá, co by si přál mít za strojek a proč, jestli existuje v jeho branži něco jako "Posche" mezi stříhacími strojky. Když bude třeba, nechej se přitom ostříhat. Holiči a kadeřníci si povídají rádi. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.