Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je test negativní?

Od: anonymka1999 odpovědí: 4 změna:
Dneska ráno jsem si udělala tehotensky test, na konci listopadu jsem měla pohlavní styk bez ochrany, ale menstruace se pak následně dostavila 25. den cyklu a trvala 4 dny a 5. den pouze spineni, taková moje klasika. Ovšem menstruace teď v lednu byla nějaká slabší, ale stále byl 2. den poměrně silný, i s těmi kousky..pro jistotu jsem si ale udělala test a takový je výsledek (viz foto). Jde tam dole vidět slabá čárka, hodně málo viditelná…je test negativní?
Je test negativní?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kontrakce
hodnocení

4x

Těhotenský hormon hCG se s postupujícím časem zvyšuje poměrně rapidně. Vydržte další týden, test opakujte, nyní za mě test těhotenství nijak nepotvrzuje přítomnost hCG v moči, takže těhotná nejste. Menstruujete normálně, tak s velkou pravděpodobností těhotná nejste. Dejte si pozor, abyste testy dělala z ranní moči. Pokud chcete mít jistotu, zaplaťte si jako samoplátce rozpor hormonu hCG, ten je absolutně průkazný.

Je test negativní? #2

inai
hodnocení

0x
Foťák klame, myslím si že to je ve skutečnosti trochu sytější a tím pádem za mě jste v tom.
Takhle to měla partnerka taky zezacatku a teď máme 3. letou holčičku.
anonymka
Ve skutečnosti je to méně syté právěže

hodnocení

0x
Je tam slabá. Zkusil bych za pár dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]