Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace v začátku těhotenství

Od: pavlinaa odpovědí: 20 změna:

Začátkem listopadu jsem měla nechráněný sex s klukem, menstruaci už jsem sice 2x měla, a následující týden ji mám dostat zase...ovšem mě před měsícem vyděsila kamarádka, která na internetu našla diskuzi, že některé ženy mají menstruaci až do 3. měsíce těhotenství = nestihnou potrat...to mě docela děsí, protože já si teď dítě dovolit nemohu a ikdyž nemám žádné příznaky těhotenství, tak se bojím, že bych mohla být taky ten případ, co bude mít normální menstruaci až do 3. měsíce...pak jsem ovšem zjistila, že takové ženy mají implantační krvácení a jen nevědí, že něco takového existuje a považují to za menstruaci, ovšem to nastane jen 1x co jsem tak četla a vícekrát ne.

Menstruaci, kterou jsem za poslední 2 měsíce měla byla taková moje typická, středně silná i s kusy výstelky, tudíž bych řekla, že se asi bojím zbytečně, ale nechápu tedy, proč některé ženy tvrdí, že menstruovali až do 3. měsíce.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

5x

Vidím, že kdyby byl v době mého mládí internet, asi bych už byla v blázinci, po každém "nechráněném sexu" se tři měsíce děsit. Zlatá nevědomost o extrémních případech.

Tak, tak. Těhotenské testy neexistovaly, dělal je jenom gynekolog... to bych se ulítala a umřela hrůzou.

magru
hodnocení

3x

Když si nemůžeš dovolit otěhotnět, tak nešukej bez ochrany *zed* Existují takový tyčinky, říká se jim těhotenský testy a odhalí těhotenství cca dva týdny po oplodnění. Na ty náhodou kamarádka v diskuzi na internetu nenarazila?

pavlinaa
hodnocení

No ptám se jak je možné, že některé ženy tvrdí, že měly menstruaci až do 3. měsíce těhotneství, když je to biologicky i logicky nemožné, aby měly typickou menstruaci.

Ochranu jsem nepotřebovala, protože frajer se kterým jsem spala byl údajně v momentální situaci co byla neplodný (vlivem zakázaných látek).

Tys bez ochrany souložila s feťákem a těhotenství je to, čeho se bojíš?
To o čem mluvila kamarádka je nejspíš nidační krvácení. Není to menstruace, ale může to tak vypadat.
pavlinaa
hodnocení

Tak to prrr...nebyl to žádný feťák...myslela jsem anabolické steroidy

sat

Takže fetka, co má v mozku z Anabolik kostku, gratuluji, takže to jsi letěla na jeho svaly :))

že můžeš chytnout kapavku, syfilis, aids, rakovinu děložního čípků, papilomavirus rakovinu, No tak to už zjevně neřešíš

dodělala s aspoň učňák?

pavlinaa
Do fetky má zrovna daleko…pracuje u policie a pravidelně chodí i skrze steroidům na testy…takze tu fetku si odpusť :)
Nemám strach z pohlavních chorob, protože testy na pohlavně přenosné choroby mi ukázal a byly negativní :) jen to neuvádím, protože to není to na co se ptám :)

raton*
hodnocení

0x

takže ve zkratce se nic nezměnilo, jen tě vyděsila kamarádka ohledně těhotenství?

pavlinaa
hodnocení

Ano, poslala mi i diskuze, kde ženské píšou, že měly klasicky menstruaci až do 3. měsíce

liska5

A co napětí v prsou, ranní nevolnosti? Tohle bývá od poloviny druhého měsíce.

pavlinaa
hodnocení

Nic z toho, co píšete jsem nezaznamenala, bolest v prsou nemám nikdy, takže to bych určitě poznala, kdyby tam najednou nějaké pnutí bylo...jen se ptám, proč některé ženy tvrdí, že menstruaci měly až do 3. měsíce těhotenství a zjistily to až pak, když biologicky to možné není, aby byla žena těhotná a měla klasickou menstruaci

liska5

Někdy se vyskytuje ona sliznice, co vystýlá dělohu i na některých místech mimo, třeba na děložním čípku - tzv endometrioza. Ta by mohla lehce krvácet... Znám z rodiny bezdůvodné špinění až do poloviny těhotenství. Prostě ne vždycky je všechno jednoznačné.

pavlinaa
hodnocení

Akorát já se nebavím o špinění, ale klasické menstruaci..to je biologicky i logicky v těhotenství nemožná...bohužel asi většina žen je neznalých a myslí si, že i implantační krvácení (to slabé krvácení) je menstruace

pb®
hodnocení

0x
Takové zbytečné rozepisování a přitom stačí si co 2 měsíce udělat těhotenský test za 30Kč, aby se ten potrat stihnul. Implantační krvácení jsem u prvního syna měla, asi týden před očekávanou menstruací, která se pak nedostavila. A kolegyně měla v začátku těhotenství regulérní pravidelné krvácení jako při menstruaci, takže pak velikost plodu neodpovídala datu poslední menstruace a doktoř byli celí jurodiví. Taky není od věci mít svůj menstruační cyklus pod kontrolou. Když vím že bazální teplota skokově vzrostla a je vyšší 4-5 dní a zároveň je už 20. den cyklu, je už dávno po ovulaci a vajíčko je dávno chcíplé a oplození ten cyklus už není možné a klidně souložím bez ochrany. A když na konci cyklu teplota poklesne a dostaví se mentruace, vím že to je opravdu menstruace a těhotná nejsem. A když je po menstruaci teplota nižší stejně jako před nástupem menstruace, zas je to důkaz toho, že se žádné těhotenství nekoná. Těhotné totiž mají vyšší bazální teplotu od ovuace až do porodu.
pavlinaa
hodnocení

Děkuji za srozumitelný komentář, ze kterého si určitě vezmu to s tou bazální teplotou a začnu ji sledovat. Chci se zeptat jen, zda si mohu ten test pro ujištění udělat už v pondělí, když tu menstruaci čekám v úterý? S tím, že tedy jsem měla tu menstruaci už 2x od doby co jsem měla naposledy sex podotýkám.

sat

když nemá na kondom, myslíš že bude utrácet za nějaký těhotenský testy?

hodnocení

0x
Zaujimava je ta legenda o neplodnosti kvoli anabolikam. Chcel by som vidiet spermiogram toho borca, ono by sa tam nieco urcite naslo.
pavlinaa
No tvrdil, že 0 v době kdy jsme spolu něco měli…chodí na to prý pravidelně a že to má tak, že když vysadí pak na nějakou dobu, tak se mu to vrátí do pár týdnu, jen co dá nějaká věci na obnovu…a pak když zase nasadí, tak je neplodný po nějaké době..ovšem zda to je pravda netuším…ale nemyslím si, že by to byl takový debil, aby v tomto lhal…každopádně o steroidech moc toho nevím, takže netuším jak to úplně funguje…ale zhruba tak nějak to tvrdil

hodnocení

0x

1/ Pokud dítě nechci /nechceme/, nesouložila bych zásadně bez ochrany. Nejde jen o ochranu před těhotenstvím, ale i před pohlavními nemocemi. Tím spíš, pokud se jedná o partnera nahodilého či málo známého. Který navíc užívá zakázané látky. To jste si teda opravdu vybrala! *ee*

2/ Jako první bych si udělala test. Koupíte v lékárně a zakrátko budete vědět, na čem jste.

3/ A protože od začátku listopadu už hodně vody uplynulo, zašla bych už dávno ke gynekologovi. A hned byste věděla, na čem jste.

Stavíte se k sexu dost nezodpovědně. A jednou se Vám to může vymstít. Tentokrát třeba ještě ne, ale příště.

Co se týká menstruace v období těhotenství, známá menstruovala až do 7. měsíce. Sice slaběji, než dřív, ale pravidelně. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]