Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Riciniovy olej

Od: lizza odpovědí: 2 změna:
Dobry den, zkousela jste nekdo riciniovy olej pouzivat jako serum na rasy? Vyrostly vam po nem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý den,ano používala jsem jeden čas. Je to levné a funkční. Řasy jsem krásně posílila a byly vyživené. Řasy mám hodně dlouhé i tak, ale přišlo mi že byly ještě o kousek delší. U holek,co mají normálně krátké řasy,byl výsledek viditelnější. Jen nemám ráda ten pocit oleje na řasách,to mi bylo takové nepohodlné.

hodnocení

3x
To jste mi připomněla moji maminku,ona ten olej používala,byla ta lahvička stále v koupelně a protože jsme byly 4(!)holky,používaly jsme ho všechny.
Účinek byl znát,měly jsme husté a dlouhé řasy. Ten olej byl dost hustý,ale nebyl nijak cítit.
To je vše co si o něm pamatuji.
Hezký den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]