Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s vlasy?

Od: nnn odpovědí: 4 změna:
dobrý večer!
potřebuji poradit, co s vlasy. chtěla jsem ke kadeřnici, aby mi je sestříhala (viz prilozena fotka). mam ale takové asi hrubší vlasy (nejhorší je, že ani sama nepoznám co za typ jsou :D). jsou husté a tlusté, neco mezi typem 2a a 2b skoro do pasu a nevím, zda by mi šly sestříhat tak, aby to vypadalo dobře. asi 2 roky zpátky jsem měla kratke vlasy (neco malo nad ramena) a byly strašně nafouklé a nevypadaly vůbec zdravě. vypadaly fakt jako Bathory :D. tak nafoukly by byly i ted, ale bez česání vůbec nafouklý nejsou, tak je češu jen, když jsou mokré. bojim se, ze když nejkratší vrstva sestříhání bude zase nějak nad ramena,se zase vlasy zdrcnou a bude to velky spatny.
mozna mate nekdo taky zkusenost nebo jste vlasovy znalec tak predem dekuji vsem za odpovedi a preji krasny zbytek dne :)

Co s vlasy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Vnučka měla před lety taky dlouhé, husté a těžké vlasy. Jen světlé. Prodala je. Našla si na internetu kadeřnictví, které vykupuje kvalitní vlasy na paruky. Dohodli se. Přijela. Vybrala si z katalogu účes. Krásně ji ostříhali a ještě dostala pár tisícovek. Dnes by to bylo víc.Teď už má zase dlouhé vlasy...

edudant
Dobrý den, odpovím krátce. Vím, že to Váš problém nevyřeší, ale za mě, nic s nimi nedělejte. Máte je překrásné.

nnn
hodnocení

děkuju za rady ale ty vlasy na fotce nejsou moje *smich* je to predloha, co bych asi chtela ale moje vlasy nemam na fotce tak jsem je popisovala v textu :) preji vam vsem moc hezky den :-D

Zdravím,,,,,,,,,,tak co vlastně chcete? Vyfotte tady vaše vlasy a pak se může něco poradit. Ta fotka vypadá jako paruka..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]