dobrý večer! potřebuji poradit, co s vlasy. chtěla jsem ke kadeřnici, aby mi je sestříhala (viz prilozena fotka). mam ale takové asi hrubší vlasy (nejhorší je, že ani sama nepoznám co za typ jsou :D). jsou husté a tlusté, neco mezi typem 2a a 2b skoro do pasu a nevím, zda by mi šly sestříhat tak, aby to vypadalo dobře. asi 2 roky zpátky jsem měla kratke vlasy (neco malo nad ramena) a byly strašně nafouklé a nevypadaly vůbec zdravě. vypadaly fakt jako Bathory :D. tak nafoukly by byly i ted, ale bez česání vůbec nafouklý nejsou, tak je češu jen, když jsou mokré. bojim se, ze když nejkratší vrstva sestříhání bude zase nějak nad ramena,se zase vlasy zdrcnou a bude to velky spatny. mozna mate nekdo taky zkusenost nebo jste vlasovy znalec tak predem dekuji vsem za odpovedi a preji krasny zbytek dne
Vnučka měla před lety taky dlouhé, husté a těžké vlasy. Jen světlé. Prodala je. Našla si na internetu kadeřnictví, které vykupuje kvalitní vlasy na paruky. Dohodli se. Přijela. Vybrala si z katalogu účes. Krásně ji ostříhali a ještě dostala pár tisícovek. Dnes by to bylo víc.Teď už má zase dlouhé vlasy...
edudant
Dobrý den, odpovím krátce. Vím, že to Váš problém nevyřeší, ale za mě, nic s nimi nedělejte. Máte je překrásné.
děkuju za rady ale ty vlasy na fotce nejsou moje je to predloha, co bych asi chtela ale moje vlasy nemam na fotce tak jsem je popisovala v textu preji vam vsem moc hezky den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.