Nejste přihlášen/a.
Ale mám trochu menší problém. Mám širší boky a kabát mě v ramenou i přes prsa sedí dobře. Jenze v místě kde jsou ty kapsy jakoby přes břicho se to vyfoukne . Musela bych chodit jak prkno aby to bylo v pohodě.
Škoda že není šnůrka níž. Nemám zas tak velké břicho. Ale dělá to že to je dole upnutější. Ale v kabátě si i sednu a nic nikde netáhne. Tak nevím zda to je fakt takový estetický problém. Myslím že o číslo větší bych měla velké přes ramena a prsa .
1x
A jak to vypadá, když povolíte ten pásek? Tím seškrcením dost zvýrazňujete boky. Jak v pase povolíte stažení, kabát pak bude spíš splývavý a nebude dělat na břiše bublinu. Taky budete vypadat vyšší. Malým postavám to stažení v pase nesvědčí, že je ten předěl opticky snižuje.
Teď koukám, že někdo radil podobně.
0x
A nepomohlo by, kdybyste šňůrku v pase povolila? Mám podobný problém s postavou jako Vy a celé roky jsem si myslela, že když už mám širší boky, musí být vidět aspoň můj útlý pas. Veliká chyba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.