Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kabátem?

Od: peperomie odpovědí: 6 změna:
Ahoj , pořídila jsem si tento kabát je i dlouhý přes kolena mám ho v černé barvě.
Ale mám trochu menší problém. Mám širší boky a kabát mě v ramenou i přes prsa sedí dobře. Jenze v místě kde jsou ty kapsy jakoby přes břicho se to vyfoukne . Musela bych chodit jak prkno aby to bylo v pohodě.
Škoda že není šnůrka níž. Nemám zas tak velké břicho. Ale dělá to že to je dole upnutější. Ale v kabátě si i sednu a nic nikde netáhne. Tak nevím zda to je fakt takový estetický problém. Myslím že o číslo větší bych měla velké přes ramena a prsa .

Problém s kabátem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

A jak to vypadá, když povolíte ten pásek? Tím seškrcením dost zvýrazňujete boky. Jak v pase povolíte stažení, kabát pak bude spíš splývavý a nebude dělat na břiše bublinu. Taky budete vypadat vyšší. Malým postavám to stažení v pase nesvědčí, že je ten předěl opticky snižuje.

Teď koukám, že někdo radil podobně.

peperomie
hodnocení

Boky ráda zvírazňuji...je to šnurka která je trochu pod prsy tak tou to asi moc neovlivním.
Moje výška je kolem 157cm

hodnocení

0x

Aby se vešlo vše co se má tak bych nekupoval kabát X když mám boky XL .

Existují ramenní vycpávky.

Za našim mladých časů se říkalo (admini snad prominou) :

"Velká zadek: základ rodinného štěstí"

peperomie
hodnocení

Kabát je XL a dělá to tak trochu střich.

hodnocení

0x

A nepomohlo by, kdybyste šňůrku v pase povolila? Mám podobný problém s postavou jako Vy a celé roky jsem si myslela, že když už mám širší boky, musí být vidět aspoň můj útlý pas. Veliká chyba.

peperomie
hodnocení

Řídím se stejným pravidlem . A třeba u šatů se mě to líbí. Možná by i pomohlo trochu stahovací prádlo. Kdyby ta šnurka byla níž tak v pohodě. Třeba když stojím naprosto rovně a zatahnu větší břicho tak taky dobrý. Tedy podle mě velké břicho..u odborníka mě řekli že mám tuk v normálu.
:) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]