Nejste přihlášen/a.
Dámy prosím, byly jste v poslední době na laserovém odstranění červených žilek na tvářích? Já jsem to kdysi absolvovala, ale už je to dlouho. Potřebuji doporučit kliniku, s kterou jste byly spokojené. Předem děkuji.
Než Vám dá někdo tip na kliniku, dám vám tip na krém Ruticelit od Energy. Je na kožní cévní problémy. Tím tváře pravidelně jemně poťukávat, lehce mačkat. Existuje i kosmetická varianta Ruticelit Renove. Ten asi bude slabší. Ono se to navzdory všem zásahům prostě vrací. Tváře jsou obrazem kondice plic. A tyhle žilky ve tváři bývají rodové.
Ruticelit je jediná mast, co mi zabírá, když se mi udělají na kotníku po námaze rudé skvrny. Jde o cévní záležitost, rozšířené vlásečnice v kůži. Uvádí se krém, ale je to spíš mast nebo emulze použitelná na více kožních problémů. Je dobré ji mít po ruce.
Energy si už dávno nechává dělat své krémy a čaje v Číně v obyčejných výrobnách, z čínských surovin, ne originálních bylin. Spíš bych věřila Ryoru, má na červené žilky v obličeji vlastní krém, mnohem levnější a mě to tedy na obličej pomáhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.