Nejste přihlášen/a.
Mám takový menší problém.
Je mi 28 let a už začínám trochu šedivět. Jelikož ještě šediny nechci, tak si vlasy barvím.
Dřív jsem si kupoval barvu černou, ale chci, aby vlasy vypadaly přirozeněji, světleji, tak jsem přestoupil na tmavě hnědou, středně hnědou a nakonec dokonce světle hnědou. Avšak výsledek je stále tmavě hnědý až černý.
Používám Palette a teď jsem zkusil i Syoss a je to stejné.
Které barvy nebarví tak tmavě, ale tak na středně-tmavě hnedou?
Předem děkuji.
5x
Obarvenej chlap je divnej. Záleží na původní barvě. Jestli jste tmavej, tak aby to mělo šmrnc, šla bych do stříbrošedé. Jestli hnědou, tak Palette N7, což je tmavě plavá, ale v podstatě hnědá. Na šediny totiž všechno chytá hodně. Jsou to "duté" vlasy.
Ony jsou barvy i pro chlapy. Ty sem tam bílé vlasy strhnou na elegantní kovově šedou, což původním hnědým jen dodá elegantní tón..
A bacha, jak se začnete barvit, pak musíte pořád, každý měsíc dobarvovat pěšinky! Zvažte, jestli to má smysl. Jednoho dne třeba skončíte v nemocnici a náštěvy upadnou do šoku, když Vás spatří s těmi šedými odrosty.
O té tmavě plavé právě uvažuji. Děkuji.
1x
Sorry, životní zkušenost - chlapi se nemají barvit. Stejně se to pozná (vždy), všem je to k smíchu. I šedivějící mladej chlap může být parádní...a mladý muž s dokonce bílými "šedinami" je vysloveně bomba. Tmavě hnědá až černá ...proč? Kašlete na to.
JInak je podle mne jsou dost dobré barvy Garnier, šetrné a jemné odstíny. Palette je celkem dryák a Syoss by bez reklamy taky nebyl žádná hitparáda.
1x
1x
Být vámi, nechám šediny být.
Vy muži totiž máte velkou výhodu v tomto směru.
Šediny vám strašně sluší!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.