Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnědá barva na vlasy

Od: mboy odpovědí: 14 změna:
Zdravím :)
Mám takový menší problém.
Je mi 28 let a už začínám trochu šedivět. Jelikož ještě šediny nechci, tak si vlasy barvím.
Dřív jsem si kupoval barvu černou, ale chci, aby vlasy vypadaly přirozeněji, světleji, tak jsem přestoupil na tmavě hnědou, středně hnědou a nakonec dokonce světle hnědou. Avšak výsledek je stále tmavě hnědý až černý.
Používám Palette a teď jsem zkusil i Syoss a je to stejné.
Které barvy nebarví tak tmavě, ale tak na středně-tmavě hnedou?
Předem děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Obarvenej chlap je divnej. Záleží na původní barvě. Jestli jste tmavej, tak aby to mělo šmrnc, šla bych do stříbrošedé. Jestli hnědou, tak Palette N7, což je tmavě plavá, ale v podstatě hnědá. Na šediny totiž všechno chytá hodně. Jsou to "duté" vlasy.

liska5

Ony jsou barvy i pro chlapy. Ty sem tam bílé vlasy strhnou na elegantní kovově šedou, což původním hnědým jen dodá elegantní tón..

A bacha, jak se začnete barvit, pak musíte pořád, každý měsíc dobarvovat pěšinky! Zvažte, jestli to má smysl. Jednoho dne třeba skončíte v nemocnici a náštěvy upadnou do šoku, když Vás spatří s těmi šedými odrosty.

mboy
hodnocení

Jsem trochu tmavší typ, moje barva je tmavě hnědá a bílých vlasů mám zatím tak 10%, ale jelikož jsem ještě mladej, opravdu šediny nechci, ale právě aby to nebylo okatě černé, chci o něco světlejší, ale všechny ty hnědé barvy to barví tmavě. A když někomu řeknu, že mám světle hnědou, tak se podívá a směje se.
O té tmavě plavé právě uvažuji. Děkuji.
mboy
hodnocení

Zas tak bílé vlasy zatím nemám a barvím se už pár let a navíc tak trochu dělám do vlasů, takže tomu docela rozumím, akorát tyhle hnědé nechápu, když všechny ostatní barvy chytají zhruba normálně.

etana*
hodnocení

1x

Sorry, životní zkušenost - chlapi se nemají barvit. Stejně se to pozná (vždy), všem je to k smíchu. I šedivějící mladej chlap může být parádní...a mladý muž s dokonce bílými "šedinami" je vysloveně bomba. Tmavě hnědá až černá ...proč? Kašlete na to.

JInak je podle mne jsou dost dobré barvy Garnier, šetrné a jemné odstíny. Palette je celkem dryák a Syoss by bez reklamy taky nebyl žádná hitparáda.

mboy
hodnocení

To, že to občas někdo pozná a ptá se mě mi moc nevadí. Žijeme v moderní době, chlapi se někteří barví i na blond. To já však nechci a nebudu. Chci přirozenou barvu, jen aby to nebylo tak tmavě okatý. Ten Garnier možná zkusím.

julie515
hodnocení

1x
Upřímně názor mladé 33lete ženy - kašli na barvení. Mně veškeré ty hnědé z drogerií přijdou hrozné. Chytají do měděných odstínů a vždy to poznám a na chlapovi mi výsledek přijde úplně nevkusný. A oni pak ani ti chlapi neví, kdy s barvením přestat a to je totální tragédie - viz. Pavel Trávníček.

hodnocení

1x
Ahojte.
Být vámi, nechám šediny být.
Vy muži totiž máte velkou výhodu v tomto směru.
Šediny vám strašně sluší!

jp
hodnocení

0x

Obarvenej chlap je hroznej, směšnej. Šediny mi u chlapa vůbec nevidí.

rakip*
hodnocení

0x
V dnešní době je úplně normální vždyť je to určitě lepší než být celý poterovaný. Přestat může vždycky. Ale lepší je barva pro může bez amoniaku a hlavně je ta barva přirozená.
Hnědá barva na vlasy
mboy
hodnocení

Díky za tip. Mně jde hlavně o to, aby nebyla ta barva tolik tmavá. Tyhle pánské bez amoniaku chytají dobře i na šediny? O to hlavně jde. Děkuji.
rakip*
Chytají dobře a hlavně stačí 10 minut na šediny. Jinak stačí 5 minut když nejsou vlasy šedivé. Jen se blbě shánějí a nebo jsou předražene, ale tu si to vedoucí drogerie vozí z Rakouska tak je cena dobrá.
miho89*

Souhlasím!
Já osobně používám šampon od Palette. Ten žlutý (vložila bych obrázek, ale nejde mi to) a velká spokojenost.

hodnocení

0x
Zkuste místo barvy aplikovat na pesinky okamžitý spray na zakrytí odrostů,je to první pomoc,ale vydrží pouze do umytí šamponem. Někdy není čas čekat na působení barvy,tak se hodí mít tenhle spray po ruce. LOREAL,magic retouch.75ml.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]