Ahoj holky, doporučíte mi prosím nějaký účes na maturitní ples? Jsem hubená, dost vysoká, špinavá blondýna. Mám červené šaty, přesně takováto barva, jak je na fotce. Potřebuji nějaké návrhy, na účes, který si nechat udělat. Ovšem je problém v tom, že je třeba, aby vydržel celý večer ideálně i noc (minimálně do tří do rána). Jako první, na úvod plesu budeme mít tancování a představení (cca 5-7 minut), tam se všelijak hýbeme, otáčíme, skáčeme, běháme atd... A jako další je serpovani. Potřebuji tedy, aby to byl účes, který vydrží a zároveň bude vypadat hezky. Jsem takový typ člověka, který má buď vlasy rozpuštěné, nebo když jsem v práci, tak mám vlasy v drdulku. Někdy, a to málokdy, si udělám večer max 4 copánky, abych vlasy měla ráno pěkně vlnité. To si myslím upřímně, že mi sluší víc jak rovné, i mi to hodně lidí řeklo. Ale tím to všechno končí. Jsem prostě jednoduchá. Tak je mi vcelku jedno, jestli rozpuštěné vlasy nějak jen sepnuté nebo to budou copánky, nebo cokoliv jiného. Právě sháním inspiraci. Kadeřnice mi samozřejmě poradí, ale musím ji dát alespoň nějaké návrhy, moje představy, aby to nebylo jen na ní. A já nemám vůbec páru, tak moc moc prosím o nějaké doporučeni účesu. Fotka nebo odkaz, beru cokoliv. Děkuji Ters
Bez fotky obličeje (a informací, jestli máte vlasy husté, jak dlouhé...) nemá takový dotaz smysl. Jiný typ účesu bude slušet ženě s plnými tvářemi a hustými vlasy "na tři hlavy" do půlky zad a úplně jiný typ účesu se bude hodit pro ženu s ostrými rysy a "třema chlupama na hlavě" po zadek. Poraďte se s kamarádkou a posléze s kadeřnicí.
Najděte si podobný typ, jako jste Vy, mezi herečkami, hlasatelkami, zpěvačkami a zkuste některou trochu napodobit. Ony mají většinou vizážisty.
Mně osobně připadají vyčesané vlasy k plesovým šatům elegantnější, než rozverná hříva z neposlušných kudrlinek.To se chcete přebarvit, že řešíte barvu vlasů k šatům? K této barvě určitě né tóny oranžové a rezavé. To si představuji studenou blond, možná blond narůžovělou, nebo mahagon s fialovým nádechem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.