Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česneková pomazánka

Od: delina® odpovědí: 7 změna:

Když zamíchám česnekovou pomazánku den dopředu před Silvestrem a dám do lednice, nezhořkne v ní česnek? (pomazánkové máslo, majoneza, česnek/

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Ne, bez obav.
Ještě přidejte strouhaný, tvrdý sýr.
hodnocení

dávám, zapomněla jsem napsat. a zhořkne?

28.12.22 21:47
Ne.

cesnekac
hodnocení

3x
Naopak, doporučuji určitě udělat den dopředu, pomazánka se krásně rozleží a suroviny se chuťově spojí! Doma nám česneková pomazánka chutná nejvíce právě druhý den :) (PS: někdy si pochutnáváme i třetí den, když se jí udělá hodně,a nikdy nám nic nebylo, hihi)

krtek6
hodnocení

2x

no spíš ti to začne osychat...tady ta pomazánka není časově náročná na výrobu...spíš na dochucení...stačí na to 10-15min aj s laděním...nevyplatí se to dělat předem

hodnocení

2x

Mám udělanou od soboty a neoschnula protože je v "kelímku" s víčkem a díky surovinám se asi jen tak nezkazí, naopak má lepší chuť.

Ps je tak dlouho, že jsem to trochu přehnal s množstvím!Ale nemusel jsem to míchat v lavoru jako když jsem přehnal množství na bramb.salát!

hodnocení

2x

Pokud je to opravdu jen den dopředu, nevadí, chuti se propojí a je to prima. Ovšem, někdo plácá pomazánky třeba 3 dny dopředu a to už je, podle mě, barbarské.

Na zítra si udělám pomazánku dnes večer. Ale ne úplně. Pomazánkové máslo, tavený sýr nebo Lučina, majolka, pepř a hlavně koření TZATZIKY, případně tvrdý strouhaný sýr. To je do česnekové pomazánky ta nejlepší volba. Všechno utřu a nechám v uzavřené krabičce v lednici. BEZ ČESNEKU. Česnek čerstvě přidám až zítra. To úplně stačí. Bude to čerstvé a nenavoní mi to celou lednici. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]