udelaly jste nekdy pri antikocepci to ze jste neudelali pauzu aby nedosla menstruace? Jestli ano jak jste se citily mely jste nejaky zmeny nebo bolesti? Jeste jsem to nezkousela
Dobrý den, dělám to každé léto nebo pokaždé, když se mi to “nehodí”. Sám gynekolog mi řekl, že jednou za čas by to nemělo ničemu vadit. Ale většinou jsem stejně měla premenstruační syndrom, akorát jsem to potom nedostala. Ale jinak nějaké extra bolesti, krvácení a změny jsem nezaznamenala. Ale každé tělo je individuální a může samozřejmě reagovat jinak.
jkjk
A další měsíc ti chodí normálně pak? kdyz udelas to ze neudelas pauzu
Neměla bych odvahu. To ale proberte se svým gynekologem. Nebo se nejdřív zeptejte sestřičky. Aspoň ta naše je taková maminkovská rádkyně. Podle mne je už sama antikoncepce proti přírodě, zablokuje přirozenou cykličnost ženy a nastolí umělou. A ještě nedodržet pravidla té umělé, to už musí být sakra důvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.