Nejste přihlášen/a.
Bude to klidně i s panického stresu strachu a antibiotik, která zlikvidovala střevní mikroflóru.
Proč se ládujete zkaženýma potravinama? Kolik Vám je proboha?
...asi před týdnem jsem snědla lepkavou kuřecí vakuovanou šunku z Lidlu. Až později jsem si přečetla, že se má zkonzumovat do jednoho až dvou dní. Na druhý den od konzumace mě začal pálit žaludek
...může to být z té šumky?
Co napsat jak malému dítěti? Ne nemůže to být? Jasně že může!
Snědl jsem zelenou paštiku. Je mi blbě už týden. Může to být tím? Co myslíte?
Dobrý večer milá dámo, paní či spíše slečno. Tohle se opravdu může stát každému. Každému, kdo neví nic o expiraci čerstvých potravin a krmí se nesřízeně čímkoliv co je.
Ale už né každý z toho dělá kovbojku, protože si dobře uvědomuje, že asi to bude z té nedobré potraviny a rozhodně po týdnu neburcuje poradnu cizích lidí a neptá se jak malé dítě, zda to může být tím.
My nevíme, jaký máte jídelníček a zda je pro Vás toto chování ve stravování běžné. Ale ruku na srdce. Čekala jste odpověď ve stylu: " Ne, zkažená lepkavá šumka to rozhodně být nemohla. Ta nezpůsobuje průjmy, ale zácpu".
Tak co? Čekáte takovou odpověď a nebo si chcete pokecat nebo spíše uklidnit.
Já bych řekl spíše to druhé, tak se uklidněte a neplašte. Antibiotika zničila vše, co ve střevech bylo. Průjem je normální i po nich. Stačilo to uhlí. Kupte si probiotika a jezte čerstvé potraviny. Pokud tedy potřebujete takto jako malé dítě sdělit vše dopodrobna co se jí a co se nejí.
Dobrou noc
P.S.: Možná to z ní z ostra, ale někdo to potřebuje. Jinak je to, jako by hrách na stěnu házel. Milé odpovědi bez emocí už tu jsou. Tak třeba to pomůže. Co ty na to?
Tazatel snehova vlocka
+
Doktor slaba povaha
=
Zbytecna zbytna antibiotika uplne na nic.
Bez Atb by se to vyresilo do 2 dnu, s Atb ma naruseny organismus a vyresilo se to taky do 2 dnu. Stacilo vzit cerny (zivocisny) uhli to mi zabere na prujem asi tak do 1-3 hodin ...
Pokud byla sunka valuovana, byla spravne skladovana, tedy ne x dnu v 23°C teple tyden po expiraci, tak to mohlo byt spise neumytymi rukami...
Tazatel nenapsal, zda vakuovana sunka byla hermeticky uzavrena do okamziku konzumace anebo uz otevrena a v teple...
cs.wikipedia.org/... Snehove vlocky
teprve dnes jsem se dozvedel co to je - v jednom podcastu na Radio univerzum pri jizde v aute
Může a nemusí. Co to je za lék, který pomohl? Opravdu ATB? Podle toho by se dalo vydedukovat, co za infekci to bylo? Probiotika teď bude potřeba pro úpravu střevní mikroflory, jestli jste tedy po ATB. Možná to byl Endiaron nebo něco podobného..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.