Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu být těhotná?

Od: aneta00 odpovědí: 16 změna:
Zdravím, mám už 3 dny zpoždění menstruace (normálně mám cyklus 23-24 dní…ovšem už mi to 3 dny mešká) a upřímně jsem z toho docela dost nervózní.
5. Listopadu jsem měla sex bez ochrany (i naposledy sex, od té doby nic) s tím, že jsem toho člověka dobře znala a věděla jsem, že ho umí vytáhnout. No menstruaci jsem následně dostala 21. listopadu a trvala normálně 5 dní.
Ovšem jelikož nejsem zvyklá, že mi menstruace mešká, tak jsem začala automaticky googlit, zda bych třeba nemohla být těhotná a zjistila jsem, že některé ženy normálně menstruaci mají, ikdyž jsou těhotné a proto na těhotenství přijdou až později…ovšem kamarádka mi říkala, že kdybych byla těhotná, tak ta menstruace není normální a byla by hodně slabá a trvala tak 2 dny…napadlo mě že důvod zpoždění by mohl být stres a smutek, který jsem prožila na začátku měsíce, údajně to na cyklus má taky vliv a nebo je to zkrátka mým věkem (19), ale to mi přijde divné, když normálně mám menstruaci fakt přesně na den s odchylkou 1 dne.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejhorší je smrt z vyděšení. Pokud jste poslední styk měla 5.11., menstruaci 21.11. a další styk už nebyl, těhotná nebudete. Není proč se plašit. Je plno chřipek, možná jste trochu nachlazená a tím je způsobeno zpoždění.

Kouzelně mě pobavila Vaše věta: ..."a vím, že ho umí vytáhnout." *smich2* Myslíte si, že "kdyby ho opravdu všichni ti umělci uměli vytáhnout,", že by bylo tolik samoživitelek a nechtěných dětí? V 19 letech byste už měla být v sexuologii poněkud vzdělanější a ohledně styku si nastudovat nějakou literaturu. Nejenom držet. Máte totiž vědomosti, jako stará Blažková a to je opravdu málo. Vím, praxe je příjemnější, ale i teorie je potřeba. ;) Jaga.

mate59
hodnocení

4x

Nejvíc sem se pobavil v části...že jsem toho člověka dobře znala a věděla jsem, že ho umí vytáhnout.

Skoro jako kouzelník vytáhne eso z rukávu.Těhotná nejste a příště ať si nasadí čepičku.

Teď jsem si vzpomněl na dědictví " já žádnů čepicu nechcu* *haha*

nov
hodnocení

1x

"Nejenom držet." Jago, občas jsou Vaše odpovědi dost hrubého zrna, sorry.

Aneto, zpoždění je zaviněno nejspíše smutkem a stresem, o kterém píšete. :)

Omlouvám se, mělo to být v komentáři.

@nov - co je, prosím, hrubého na tom, "nejenom držet"? Pokud jste tedy nebyla vychována v klášteře sester karmelitánek. Nepoužila jsem žádné vulgarismy, to musíte uznat.

Pokud má žena muže ráda, drží každá. Vy se při aktu perete a cukáte, koušete, kopete a škrábete? To se potom asi kvalitního sexu jen těžko dočkáte. Každý chlap to vzdá. ;) Jaga.

hodnocení

1x
Zkus si něco vygooglit na heslo preejakulát... Např.
emimino.cz/...

hodnocení

1x

Kazda, ktora ma sex a duplom, ked ma sex stylom "ja mu verim, sikovne vytahuje", tehotna byt moze. U vas ide na 99% len o meskanie z inych dovodov, nabuduce sa spravajte viac zodpovedne a pouzite nejaku ochranu : prezervativ, pesar, gel alebo cipok, tabletky, naplast ... moznosti je vela.

Priroda to zariadila kvoli zachovaniu rodu tak, aby sa mozog zatemnil, ale ked dieta este nechcete, vykonajte akivne opatrenia ako predpis tabletiek este predtym, nez vas chlap zacne osahavat a vam sa premocia nohavicky.

hodnocení

1x

Můžete být a také nemusíte. Kupte si těhotenský test a uvidíte.

Chtělo by to trošku dohnat teorii, protože to "že ho umí vytáhnout" nic neznamená. A také zauvažovat o antikoncepci... není od věci mít po ruce kondom.

jm
hodnocení

0x
Stres dokáže oddálit termín i o 2 a více měsíců.

hodnocení

0x

Je to hodně nepravděpodobné že by jste byla těhotná

pb®
hodnocení

0x
Nevymýšlím coby kdyby, mám doma koupený těhoteský test za pár desetikorun a neváhám ho použít. A taky si měřím bazální tepltu, taže vím, kdy mám ovulaci a že těhotenství při nízké bazální teplotě není možné. Těhotné mají bazální teplotu blízkou 37 stupňům od ovulace až do porodu. Takže když proběhne menstruace a já pak naměřím teplotu 36,6, vím že to nebyla menstruace při těhotenství, ale normální menstruace.

liska5
hodnocení

0x

Mne spíš zarazil ten cyklus, pouhých 23-24. To nevypadá na nějakou hormonální sílu. Nejsou to cykly anovulační? Chtělo by to zjistit pomocí denního měření teplot, kdy máte ovulaci a potažmo plodné dny. Pak byste mohla být v těchto věcech chytřejší a jistější.. Pro jistotu uvedu, že 1.den menses je prvním dnem cyklu. Počítáte to tak?

aneta00

*sok* Já to počítám od konce po začátek. To je špatně? *sok*

liska5

No, to špatně je. Máte zřejmě správný cyklus co 28 dní. Pak jsou nejvíc plodné dny 9.-15. od prvního dne posledních menses. Někde uprostřed tohoto období tělesná teplota /měřeno v konečníku / náhle klesne a druhý den vzjede do vyšší hladiny, než byla v první půli cyklu. Ten okamžik je ovulace- vykutálení vajíčka z vaječníku do vejcovodu, kde jedině může být oplozeno. Ovulace se zobrazila jako takový zub -dolu nahoru- na milimetrovém papíře, jak se to zamlada dělávalo, a bylo to zřetelné. Vyšší hladina teploty se drží až do doby krátce před menses, kdy nastane hormonální pokles, který vyvolá rozpad povrchu sliznice, která marně čekala na zavrtání oplozeného vajíčka. Nastane menstruační krvácení a to je 1.den nového cyklu.

pb®
Lisko co furt máte s tím análem? Žena má na měření bazální teploty ještě jeden otvor, mnohem příjemnější a nesmrdutý. Kdybych si měla teploměr strkat den co den do zadku, tak si bazální teplotu neměřím.
liska5

Dobře, takže jak píšete. Jinak mi tenkrát řekli, tak jsem praktikovala. Teploměr se musí umýt tak jak tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]