Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tajně dělám k Vánocům své ženě fotoknihu. Od začátku našeho vztahu po svatbu.
Chtěl jsem poslední stránku zakončit fotkou našeho ultrazvuku s větou "A co bude dál? To už je příběh zase na jindy
"
Všichni ví, že je žena těhotná, je v 5. měsíci.
Už jsem to chtěl poslat, ale teď jsem na vážkách, zda to tam dát. Aby se nedejbože něco stalo a ještě by mi to neměl někdo za zlé.
Nechali byste to tam, nebo radši dali pryč?
Děkuji Vám za rady ![]()
Dobrý den.
Prosím Vás, nedělejte to...
Vždy existuje něco mezi nebem a zemí.
To je prakticky stejné, jako když vídí snoubenec svou nastávající manželku ve svatebních šatech ![]()
Nezdá se mi to jako dobrý nápad. Není to ani pozitivní. Má to pachuť přerušeného seriálu v nejlepším s pokračováním příště, což třeba dnešní děti neznají a asi by to ani nevydýchali. Kdysi dávno jeden můj kolega původem z Arménie, mimochodem výjimečný ajťák, jednoho květnoveho dne řekl, že se mu narodila dcera. Později jsme zjistili, že už se narodila v únoru, akorát to nikomu neříkal, přesně z důvodu, co je popsán v dotazu.
Děkuji za odpověď,
mělo to být myšleno tak, že další fotokniha bude již s naším společným dítětem.
Nevím, co jste myslel/a tím "Má to pachuť přerušeného seriálu v nejlepším s pokračováním příště, což třeba dnešní děti neznají a asi by to ani nevydýchali." , není to děláno pro žádné děti, ale mojí manželku k Vánocům, abychom měli společný dárek a vždy na to i ve stáří vzpomínali.
Druhou knihu bych pak pojal už jako rodina s dítětem, až se narodí a povyroste, abychom si to mohli prohlížet i s ním.
Nicméně děkuji, rozhodl jsem se, že to tam nedám ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.